Witam! Jestem totalnie nowy, jak narazie głównie pasywnie przeglądałem fora różnych mikronacji.
Szukam pracy, znam się trochę na graficę więc mogę wykonaywać rzeczy typu mapy, loga itp.
Witam! Jestem totalnie nowy.
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Również ja witam w Leocji ❤️
Myślę, że grafiki są pożądanym kąskiem w mikronacjach. :D
Myślę, że grafiki są pożądanym kąskiem w mikronacjach. :D
- Hawert Sroczyński • Stempel
- Obywatel
Eeee makarena
dr net. Hawert wicehrabia Sroczyński h. Wiwern, profesor SAN

Dziękuję za powitanie!
Jak trafiłem: poprzez zbyt intensywne przeglądanie Wikipedii, generalnie dokładnie nie odtworze mojej "drogi". Mam dość szerokie zainteresowania, i często z nudów czytam dość przypadkowe rzeczy. Przykładowo o ostatnim wspólnym przodku wtórno i pierwoustych.
Czy do zalożenia przedsiębiorstwa wykonującego usługi graficzne potrzeba tutaj jakiś formalności?
Jak trafiłem: poprzez zbyt intensywne przeglądanie Wikipedii, generalnie dokładnie nie odtworze mojej "drogi". Mam dość szerokie zainteresowania, i często z nudów czytam dość przypadkowe rzeczy. Przykładowo o ostatnim wspólnym przodku wtórno i pierwoustych.
Czy do zalożenia przedsiębiorstwa wykonującego usługi graficzne potrzeba tutaj jakiś formalności?
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
W żadnym wypadku. Wystarczy się ogłosić np. tutaj.
Jeśli chciałby Pan lokal w mieście na prowadzenie działalności, to wystarczy zgłosić się do Referatu ds. Zagospodarowania Przestrzennego Urzędu Miasta w Nowym Brzegu i wskazać we wniosku interesującą Pana działkę. Wnioski przyjmowane są w każdej formie. Nie trzeba stosować formalnych wzorów.
Haha! Bardzo się z tego powodu cieszę bo sam z pomocą innych mikronautów doprowadziłem ten artykuł do stadium używalności także bardzo mi miło, że ktoś poznał dzięki niemu nasze mikronacje <3