Serdeczne pozdrowienia z Warszawy wraz z @Alfred Fabian von Tehen-Dżek i @Pavel van der Gibson!
(Ech, ileż było okazji, żeby sfotografować, a nie było torby w ciągu tego roku...).

Macie jeszcze Kolego Surma takie cudeńka? szanuje! U mnie od zbytniej używalności padło całkiem. :)Orjon Surma pisze: ↑07 wrz 2025, 13:55
Torba Leocka pozdrawia z Bydgoszczy! :)
Podziękowania za użyczenie eksponatu dla Leszka Karakachanowa Seniora.
Ten konkretny egzemplarz to akurat Leszka Karakachanowa, ale u mnie leżą wszystkie trzy i czekają na specjalne okazje :)Heinz-Werner Grüner pisze: ↑29 wrz 2025, 21:27Macie jeszcze Kolego Surma takie cudeńka? szanuje! U mnie od zbytniej używalności padło całkiem. :)
Ale to jest tegoroczna 😂Heinz-Werner Grüner pisze: ↑29 wrz 2025, 21:27Macie jeszcze Kolego Surma takie cudeńka? szanuje! U mnie od zbytniej używalności padło całkiem. :)
Tak doczytałem. ;)Orjon Surma pisze: ↑29 wrz 2025, 22:15Ten konkretny egzemplarz to akurat Leszka Karakachanowa, ale u mnie leżą wszystkie trzy i czekają na specjalne okazje :)Heinz-Werner Grüner pisze: ↑29 wrz 2025, 21:27Macie jeszcze Kolego Surma takie cudeńka? szanuje! U mnie od zbytniej używalności padło całkiem. :)
Szczerze owiedziawszy to nawet nie wiem czy z nią dojechałem do ...końca świata. :)Franklin Garamond pisze: ↑29 wrz 2025, 23:18Ale to jest tegoroczna 😂Heinz-Werner Grüner pisze: ↑29 wrz 2025, 21:27Macie jeszcze Kolego Surma takie cudeńka? szanuje! U mnie od zbytniej używalności padło całkiem. :)