Wstępnie się piszę, nie przeszkadza mi czwórka, dostosuję się do potrzeb. Potwierdzę po świętach. Ze śniadania też skorzystam, rok temu było na krzywy pysk, bo nie planowałem korzystać, ale wiadomo, człowiek mądrzeje z czasem
Zjazd 2026 - 7-9.08.2026 r., Porażyn
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
U mnie jak zawsze, będę wiedział w terminie póxniejszym, ale takie 90/10, że rezerwować. Zastanawiam się nad opcją dojazdową, ale liczę, że mi to wybijecie z głowy. @Joachim Cargalho niech doradzi co jest w okolicy do spałaszowania dobrego.
A to już było wredne... pamiętaj, że dziadki są zawsze przygotowane do zagadnienia (też w płynach) i żadnych sklepików czy kebabów nie potrzebują do przetrwania 3-dbiowego zjazdu. 😜Anastasia Windsachen pisze: ↑31 mar 2026, 14:20Ognisko - nie mam problemu by pić na pusty żołądek, ale reszta jest już w takim wieku, że potrzebuje pewnie czegoś do zapchania by nie popełnić cesarskiego wyjścia.
- Prokrustir I Siwy • Stempel
- Obywatel
Nie rezerwuję, bo 6-tego planuję powrót z Chorwacji...
Nie wykluczam, bo technicznie nie stoi to na przeszkodzie i przecież nie muszę/musimy być na 7ego.
Więc jak się wybiorę to będę improwizował z noclegiem.
MRU w pakiecie podstawowym zaliczyliśmy w 2024 zmierzając do Poznania. Więc tym razem musiałaby to być jakaś bardziej ekstremalna trasa wielogodzinna :)
Nie wykluczam, bo technicznie nie stoi to na przeszkodzie i przecież nie muszę/musimy być na 7ego.
Więc jak się wybiorę to będę improwizował z noclegiem.
MRU w pakiecie podstawowym zaliczyliśmy w 2024 zmierzając do Poznania. Więc tym razem musiałaby to być jakaś bardziej ekstremalna trasa wielogodzinna :)
Prokrustir I Siwy
Król Gamellandu
Król Gamellandu
Podtrzymuję, a nawet proszę o dwójkę (a nawet trójkę... jakby trzeba było) jako jedynkę - bo z powodów służbowych (taka służba) Romanow (Prezydent RB) nie może wcześniej rezerwować, to w razie czego będzie miał miejsce u mnie. Ja oczywiście opłacam całość (z góry... jak tylko będą dane do przelewu), a jakby co to się z nim rozliczę.
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Przyjęto do wiadomości, wpiszę w Excela dzisiaj lub w niedzielę (jestem na meczu).