Zjazd 2026 - 7-9.08.2026 r., Porażyn

Tu dyskutujemy na wszystkie tematy związane z mikronacjami
Awatar użytkownika
Alfred Fabian von Tehen-Dżek Stempel
Przybysz

Post autor: Alfred Fabian von Tehen-Dżek »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

Wstępnie się piszę, nie przeszkadza mi czwórka, dostosuję się do potrzeb. Potwierdzę po świętach. Ze śniadania też skorzystam, rok temu było na krzywy pysk, bo nie planowałem korzystać, ale wiadomo, człowiek mądrzeje z czasem
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Obywatel honorowy

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

U mnie jak zawsze, będę wiedział w terminie póxniejszym, ale takie 90/10, że rezerwować. Zastanawiam się nad opcją dojazdową, ale liczę, że mi to wybijecie z głowy. @Joachim Cargalho niech doradzi co jest w okolicy do spałaszowania dobrego.
(-) bk. Heinz-Werner Grüner
Oberhaupt Edelweiss
Obrazek
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel

Post autor: Ronon Dex »

Anastasia Windsachen pisze:
31 mar 2026, 14:20
Ognisko - nie mam problemu by pić na pusty żołądek, ale reszta jest już w takim wieku, że potrzebuje pewnie czegoś do zapchania by nie popełnić cesarskiego wyjścia.
A to już było wredne... pamiętaj, że dziadki są zawsze przygotowane do zagadnienia (też w płynach) i żadnych sklepików czy kebabów nie potrzebują do przetrwania 3-dbiowego zjazdu. 😜
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Prokrustir I Siwy Stempel
Obywatel

Post autor: Prokrustir I Siwy »

Nie rezerwuję, bo 6-tego planuję powrót z Chorwacji...
Nie wykluczam, bo technicznie nie stoi to na przeszkodzie i przecież nie muszę/musimy być na 7ego.
Więc jak się wybiorę to będę improwizował z noclegiem.

MRU w pakiecie podstawowym zaliczyliśmy w 2024 zmierzając do Poznania. Więc tym razem musiałaby to być jakaś bardziej ekstremalna trasa wielogodzinna :)
Prokrustir I Siwy
Król Gamellandu
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel

Post autor: Ronon Dex »

Ronon Dex pisze:
31 mar 2026, 18:11
Z mojej strony nie ma problemu... może być dwójka jako jedynka. Ceny są tak niskie, że i trójka jako jedynka nie jest problemem.
Podtrzymuję, a nawet proszę o dwójkę (a nawet trójkę... jakby trzeba było) jako jedynkę - bo z powodów służbowych (taka służba) Romanow (Prezydent RB) nie może wcześniej rezerwować, to w razie czego będzie miał miejsce u mnie. Ja oczywiście opłacam całość (z góry... jak tylko będą dane do przelewu), a jakby co to się z nim rozliczę.
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Orjon Surma Stempel
Dyspozytor Palatynatu Leocji

Post autor: Orjon Surma »

Przyjęto do wiadomości, wpiszę w Excela dzisiaj lub w niedzielę (jestem na meczu).
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rynek w Nowym Brzegu”