Mam takie pytanie i liczę, że nie popełnię gafy, ale temat Marynarki Wojennej nie został poruszony. Jeśli tak, czy istniała by możliwość by moja skromna osoba się zajęła tym rodzajem sił zbrojnych?
Nie ukrywam strona militarna najbardziej mi odpowiada, z chęcią służę pomocą przy aktualnych projektach.
Prawdą jest, że faktycznie trzeba by się nim zająć, bo jak na razie to udało się stworzyć (kolektywnie) banderę wojenną. Okręt trzeba by nazwać, no i przydałby się ktoś kto nim dowodzi czyli robiłby narrację "z życia jednostki".
Zakładając aktualność założeń, zgodnie z którymi będziemy posiadać „jedną korwetę i parę bardzo małych jednostek patrolowych” (nie wiem, jak to się ma do późniejszych ustaleń odnośnie do rozszerzenia zadań Gwardii Palatynatu Leocji) — czy tym jednostkom również będą nadawane nazwy? Jeżeli zachowujemy jeden okręt, trochę kusi mnie OPL Okręt Palatynatu Leocji…
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan LEOCKA PARTIA FASZYSTÓWJĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy. IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Zakładając aktualność założeń, zgodnie z którymi będziemy posiadać „jedną korwetę i parę bardzo małych jednostek patrolowych” (nie wiem, jak to się ma do późniejszych ustaleń odnośnie do rozszerzenia zadań Gwardii Palatynatu Leocji) — czy tym jednostkom również będą nadawane nazwy? Jeżeli zachowujemy jeden okręt, trochę kusi mnie OPL Okręt Palatynatu Leocji…
OPL Namiestnik aż się patrzy :)
Jeśli posiadalibyśmy kilka jednostek patrolowych, małych, zwrotnych i idealnych do ochrony granic morskich to, czy znajduje się jakiś odnośnik do ich specyfikacji?