Mój zupełny brak ogarnięcia w systemie nie staje na drodze dobrej zabawie. Każda liga musi mieć drużynę typu „nic się nie stało”. 😜Samuel Radziwiłł pisze: ↑19 gru 2020, 15:02Jeśli brakuje do parzystej, to mógłbym spróbować, tylko kompletnie nie wiem jak.
Liga Piłkarska Palatynatu Leocji - sezon 2. i utworzenie reprezentacji Leocji
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Liga Piłkarska Palatynatu Leocji
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Po przerwie spowodowanej różnymi realowymi rzeczami wracam z aktualizacją :D
W międzyczasie rozegrano 15. i 16. kolejkę LPPL. W kolejce 15 niewątpliwie najważniejszym meczem było spotkanie Diany z Wilkami (0-1). W 7. min kontuzji doznał obrońca gospodarzy Wittich, a w 19. Lenczyk trafił dla gości. Z kolei ścigająca czołową trójkę Terina pewnie pokonała Wandowiczankę (3-0).
16. kolejka:
> Wilki - Wandowiczanka 3-0: Wilki skopiowały rezultat Teriny i z racji pauzy LTFu wskoczyły na fotel lidera. Wandowiczanka gra bardzo młodym i bardzo wąskim składem, więc przynajmniej jak na razie nie jest w stanie zatrzymać ekip z górnej połowy tabeli.
> Fer Play - OCD 0-1: OCD zdecydowanie dominowało w tym meczu (1-5 w okazjach), ale dopiero w 75. minucie, po dość przypadkowym strzale zapewniło sobie zwycięstwo. Po porażce do dymisji podał się trener Feru. Jeśli ostatnie dwie kolejki ułożą się przewidywalnie, to OCD przeskoczy ich i zakończą sezon na 6. miejscu.
>Diana-Kaduki 5-1: W tym meczu było wszystko: 3-0 w pół godziny, dwie kontuzje, a na koniec czerwona kartka dla zawodnika Kaduków w 92. minucie. Angemontczycy złamali barierę 40 strzelonych goli w sezonie i mogą złamać barierę 50, jeśli się sprężą, ale realnie mogą jeszcze liczyć głównie na wicemistrzostwo, zważywszy na układ meczów.
>Terina-KPN 4-0: Zdecydowanie najbardziej jednostronny mecz tej kolejki. 14-2 w okazjach.
Puhringer, bramkarz Teriny w którejś tam minucie
Terina na pewno nie skończy niżej niż na 4. miejscu, a wyżej też raczej nie wskoczy, więc gra dla siebie. W następnej kolejce sprawdzą popauzową formę LTFu.
W międzyczasie rozegrano 15. i 16. kolejkę LPPL. W kolejce 15 niewątpliwie najważniejszym meczem było spotkanie Diany z Wilkami (0-1). W 7. min kontuzji doznał obrońca gospodarzy Wittich, a w 19. Lenczyk trafił dla gości. Z kolei ścigająca czołową trójkę Terina pewnie pokonała Wandowiczankę (3-0).
16. kolejka:
> Wilki - Wandowiczanka 3-0: Wilki skopiowały rezultat Teriny i z racji pauzy LTFu wskoczyły na fotel lidera. Wandowiczanka gra bardzo młodym i bardzo wąskim składem, więc przynajmniej jak na razie nie jest w stanie zatrzymać ekip z górnej połowy tabeli.
> Fer Play - OCD 0-1: OCD zdecydowanie dominowało w tym meczu (1-5 w okazjach), ale dopiero w 75. minucie, po dość przypadkowym strzale zapewniło sobie zwycięstwo. Po porażce do dymisji podał się trener Feru. Jeśli ostatnie dwie kolejki ułożą się przewidywalnie, to OCD przeskoczy ich i zakończą sezon na 6. miejscu.
>Diana-Kaduki 5-1: W tym meczu było wszystko: 3-0 w pół godziny, dwie kontuzje, a na koniec czerwona kartka dla zawodnika Kaduków w 92. minucie. Angemontczycy złamali barierę 40 strzelonych goli w sezonie i mogą złamać barierę 50, jeśli się sprężą, ale realnie mogą jeszcze liczyć głównie na wicemistrzostwo, zważywszy na układ meczów.
>Terina-KPN 4-0: Zdecydowanie najbardziej jednostronny mecz tej kolejki. 14-2 w okazjach.

Puhringer, bramkarz Teriny w którejś tam minucie
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Ja tam się nie łudzę…
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Tak wiedziałem, ale zapomniałem jak pisałem. Prosze o wybaczenie. :DIgnacy de Ruth pisze: ↑18 gru 2020, 18:58*KPN ILŻO (Klub Piłki Nożnej Ignacjańskich Lini Żeglugi Oceanicznej) Nowy Brzeg :P
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
Mam nadzieję, że Fer Play po zmianie trenera nie odpuści żadnego meczu do końca sezonu.
- Zbyszko Gustolúpulo • Stempel
- Obywatel
O, I nawet ja już zespół dostałem, wspaniale!
emeryt i rencista,
Zbyszko Gustolúpulo
🏴☠️ Tropikańska Rewolucja 🏴☠️
⚽️ Tropikana Zlote Piaski ☀️
Zbyszko Gustolúpulo
🏴☠️ Tropikańska Rewolucja 🏴☠️
⚽️ Tropikana Zlote Piaski ☀️
- Obywatel
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Tak, w ustawieniach druzyny. Teraz nie mam jak, alr moze pozniek uda sie jakos pokazac na zrzutach ekranu.Samuel Radziwiłł pisze: ↑22 gru 2020, 20:16Może to głupie pytanie, ale czy można zmienić nazwę klubu?
- Obywatel
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
To może ja pomogę.
1. Klikamy "LOBBY" a następnie nazwę zespołu. W tym wypadku Fer Play
2. Klikamy w nazwę drużyny(obok wielkiego logo Xpert11)
3. Pojawi się okno, gdzie zamieszczone jest logo i stroje piłkarskie swojej drużyny
4. Klikamy na logo...
Lub krócej:
2. Z prawej strony menu, obok zapisu ile mamy "Econ" i nazwy menedżera mamy "USTAWIENIA" - klikamy
Wspólne dla obu wersji:
Pojawi się men, gdzie m.in. zmienić można nazwę klubu...
W razie problemów proszę pisać, podrzucę zrzuty ekranu.
2. Klikamy w nazwę drużyny(obok wielkiego logo Xpert11)
3. Pojawi się okno, gdzie zamieszczone jest logo i stroje piłkarskie swojej drużyny
4. Klikamy na logo...
Lub krócej:
2. Z prawej strony menu, obok zapisu ile mamy "Econ" i nazwy menedżera mamy "USTAWIENIA" - klikamy
Wspólne dla obu wersji:
Pojawi się men, gdzie m.in. zmienić można nazwę klubu...
W razie problemów proszę pisać, podrzucę zrzuty ekranu.
A więc już oficjalnie Fer Play dogra sezon jako Radzivon ;) Zaś w poczekalni na nowy sezon oczekuje już Tropikana, którą generator obdarzył młodym składem - tylko jeden piłkarz ma 30 lat, reszta młodsi.