Takie coś jest mało wyraźne. Współcześnie niepraktyczne.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑04 sty 2025, 18:03Polecam zrobić sobie w podpisie antypixele z odnośnikami do firm, zamiast wielkiego baneru pod każdym postem, który trochę szpeci forum (moja opinia).Ignacy Kowalski pisze: ↑04 sty 2025, 15:14Jeśli firma udostępnia hosting (jakby teren) to jest to aktywność jak dla mnie.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑04 sty 2025, 14:56Jako vNacja nie udzielałem się praktycznie w ogóle. Chyba, ze liczymy udostępnianie miejsca na naszym hostingu.Ignacy Kowalski pisze: ↑04 sty 2025, 14:23Według mnie 4 najbardziej aktywne w 2024 roku to (kolejność alfabetyczna):
BAZTEK
Czarnolesianka Group
GGGGaramond
vNacja
Można też liczyć moją działalność w stemplu jako podwykonawstwo, ale to też naciągane.
Przykładowy antypixel to od Damiano z firmy baztek, generator jest tutaj https://gov.leocja.org/serwisy/antipixele/.
Przedsiębiorstwa 2024
-
Ignacy Kowalski • Stempel
- Przybysz
Przedsiębiorstwa 2024

-
Ignacy Kowalski • Stempel
- Przybysz
Przedsiębiorstwa 2024
W telefonie to bardzo fajnie wygląda.
Na komputerze być może niekoniecznie, ale większość pewnie korzysta z telefonów.
Na komputerze być może niekoniecznie, ale większość pewnie korzysta z telefonów.

Przedsiębiorstwa 2024
No zależy jak na to spojrzećIgnacy Kowalski pisze: ↑04 sty 2025, 18:47Takie coś jest mało wyraźne. Współcześnie niepraktyczne.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑04 sty 2025, 18:03Polecam zrobić sobie w podpisie antypixele z odnośnikami do firm, zamiast wielkiego baneru pod każdym postem, który trochę szpeci forum (moja opinia).Ignacy Kowalski pisze: ↑04 sty 2025, 15:14Jeśli firma udostępnia hosting (jakby teren) to jest to aktywność jak dla mnie.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑04 sty 2025, 14:56Jako vNacja nie udzielałem się praktycznie w ogóle. Chyba, ze liczymy udostępnianie miejsca na naszym hostingu.Ignacy Kowalski pisze: ↑04 sty 2025, 14:23Według mnie 4 najbardziej aktywne w 2024 roku to (kolejność alfabetyczna):
BAZTEK
Czarnolesianka Group
GGGGaramond
vNacja
Można też liczyć moją działalność w stemplu jako podwykonawstwo, ale to też naciągane.
Przykładowy antypixel to od Damiano z firmy baztek, generator jest tutaj https://gov.leocja.org/serwisy/antipixele/.
Przedsiębiorstwa 2024
Cóż... zawsze wiedziałem że jestem inny :3Ignacy Kowalski pisze: ↑04 sty 2025, 18:48Na komputerze być może niekoniecznie, ale większość pewnie korzysta z telefonów.

, generator jest tutaj