Przedsiębiorstwa 2024
-
Ignacy Kowalski • Stempel
- Przybysz
Przedsiębiorstwa 2024
Które waszym zdaniem udzielały się najwięcej w 2024 roku?
BAZTEK
Czarnolesianka Group
GGGGaramond
Lewek
LIS-BUD
Slawońska Baza Treningowa
vNacja
Windsachen Co.
BAZTEK
Czarnolesianka Group
GGGGaramond
Lewek
LIS-BUD
vNacja
Windsachen Co.

-
- Przybysz
Przedsiębiorstwa 2024
A gdzie mój kochany BAZTEK? Wprawdzie nie działaliśmy jakoś ostro w poprzednim roku ale w tym roku może się to bardzo mocno zmienićIgnacy Kowalski pisze: ↑04 sty 2025, 12:18Które waszym zdaniem udzielały się najwięcej w 2024 roku?
BAZTEK
Czarnolesianka Group
GGGGaramond
Lewek
LIS-BUD
vNacja
Windsachen Co.
-
- Przybysz
Przedsiębiorstwa 2024
Kolejność alfabetyczna i jest na pierwszej pozycji.Damiano Robingren pisze: ↑04 sty 2025, 14:08A gdzie mój kochany BAZTEK? Wprawdzie nie działaliśmy jakoś ostro w poprzednim roku ale w tym roku może się to bardzo mocno zmienićIgnacy Kowalski pisze: ↑04 sty 2025, 12:18Które waszym zdaniem udzielały się najwięcej w 2024 roku?
BAZTEK
Czarnolesianka Group
GGGGaramond
Lewek
LIS-BUD
vNacja
Windsachen Co.

Przedsiębiorstwa 2024
Dosłownie teraz to zauważyłem najmocniej przepraszam "Sylwester jeszcze trzyma" XDIgnacy Kowalski pisze: ↑04 sty 2025, 14:13Kolejność alfabetyczna i jest na pierwszej pozycji.Damiano Robingren pisze: ↑04 sty 2025, 14:08A gdzie mój kochany BAZTEK? Wprawdzie nie działaliśmy jakoś ostro w poprzednim roku ale w tym roku może się to bardzo mocno zmienićIgnacy Kowalski pisze: ↑04 sty 2025, 12:18Które waszym zdaniem udzielały się najwięcej w 2024 roku?
BAZTEK
Czarnolesianka Group
GGGGaramond
Lewek
LIS-BUD
vNacja
Windsachen Co.
-
- Przybysz
Przedsiębiorstwa 2024
Według mnie 4 najbardziej aktywne w 2024 roku to (kolejność alfabetyczna):
BAZTEK
Czarnolesianka Group
GGGGaramond
vNacja
BAZTEK
Czarnolesianka Group
GGGGaramond
vNacja

Przedsiębiorstwa 2024
Jako vNacja nie udzielałem się praktycznie w ogóle. Chyba, ze liczymy udostępnianie miejsca na naszym hostingu.Ignacy Kowalski pisze: ↑04 sty 2025, 14:23Według mnie 4 najbardziej aktywne w 2024 roku to (kolejność alfabetyczna):
BAZTEK
Czarnolesianka Group
GGGGaramond
vNacja
Można też liczyć moją działalność w stemplu jako podwykonawstwo, ale to też naciągane.
-
- Przybysz
Przedsiębiorstwa 2024
Jeśli firma udostępnia hosting (jakby teren) to jest to aktywność jak dla mnie.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑04 sty 2025, 14:56Jako vNacja nie udzielałem się praktycznie w ogóle. Chyba, ze liczymy udostępnianie miejsca na naszym hostingu.Ignacy Kowalski pisze: ↑04 sty 2025, 14:23Według mnie 4 najbardziej aktywne w 2024 roku to (kolejność alfabetyczna):
BAZTEK
Czarnolesianka Group
GGGGaramond
vNacja
Można też liczyć moją działalność w stemplu jako podwykonawstwo, ale to też naciągane.

Przedsiębiorstwa 2024
Polecam zrobić sobie w podpisie antypixele z odnośnikami do firm, zamiast wielkiego baneru pod każdym postem, który trochę szpeci forum (moja opinia).Ignacy Kowalski pisze: ↑04 sty 2025, 15:14Jeśli firma udostępnia hosting (jakby teren) to jest to aktywność jak dla mnie.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑04 sty 2025, 14:56Jako vNacja nie udzielałem się praktycznie w ogóle. Chyba, ze liczymy udostępnianie miejsca na naszym hostingu.Ignacy Kowalski pisze: ↑04 sty 2025, 14:23Według mnie 4 najbardziej aktywne w 2024 roku to (kolejność alfabetyczna):
BAZTEK
Czarnolesianka Group
GGGGaramond
vNacja
Przykładowy antypixel to od Damiano z firmy baztek
, generator jest tutaj https://gov.leocja.org/serwisy/antipixele/.-
- Przybysz
Przedsiębiorstwa 2024
Takie coś jest mało wyraźne. Współcześnie niepraktyczne.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑04 sty 2025, 18:03Polecam zrobić sobie w podpisie antypixele z odnośnikami do firm, zamiast wielkiego baneru pod każdym postem, który trochę szpeci forum (moja opinia).Ignacy Kowalski pisze: ↑04 sty 2025, 15:14Jeśli firma udostępnia hosting (jakby teren) to jest to aktywność jak dla mnie.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑04 sty 2025, 14:56Jako vNacja nie udzielałem się praktycznie w ogóle. Chyba, ze liczymy udostępnianie miejsca na naszym hostingu.Ignacy Kowalski pisze: ↑04 sty 2025, 14:23Według mnie 4 najbardziej aktywne w 2024 roku to (kolejność alfabetyczna):
BAZTEK
Czarnolesianka Group
GGGGaramond
vNacja
Przykładowy antypixel to od Damiano z firmy baztek, generator jest tutaj https://gov.leocja.org/serwisy/antipixele/.