A jest jakaś miejscówka w okolicy z Bookingiem?
[ANKIETA] Zjazd 2025: jaki termin?
- Hawert Sroczyński • Stempel
- Obywatel
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
- Orjon Surma • Stempel
Rzucam jeszcze propozycję noclegową z Krakowa, jaką w zeszłym roku wysyłała @Izabela Trotylska: https://podstodola.pl. Dla mnie wygląda dość sensownie + do Krakowa w większości przypadków chyba jest lepszy dojazd niż do Jedlni-Letnisko.
A sprawdziłeś w Googlach lokalizację? Na zdjęciu satelitarnym widać, że ta noclegownia to stoi na jakimś osiedlu domków (w zasadzie przez płot), raczej mało nadające się miejsce dla naszych zjazdów, na których są nocne rozmowy przy smacznych płynach. A to miejsce na grilla to chyba na tym ciasnym podwórku obok jakiegoś placu zabaw. Moim zdaniem słabe dla naszych celów...
Ten ośrodek w Jedlni stoi sobie w lasku... niby koło czegoś tam, ale obszerne miejsce do imprezowania (z wiatami... w razie deszczu) jest ładnie odsunięte od samego domu z pokojami i otoczone zielenią. Totalnie bezkonfliktowo w razie czego...
Znam siebie i znam już wielu z Was (w końcu to już 4 zjazd)... Lepiej wybierzmy ten las... 😜😁🤣
- Orjon Surma • Stempel
Tak, po wewnętrznej dyskusji jednak uznaliśmy, że bez wiaty to nie.
W teorii wiata w Krakowie jest, ale jeszcze dalej niż tu, więc nie będziemy ryzykować, chyba że ktoś znajdzie lepszy pomysł ;)
W teorii wiata w Krakowie jest, ale jeszcze dalej niż tu, więc nie będziemy ryzykować, chyba że ktoś znajdzie lepszy pomysł ;)
Ale z tym ośrodkiem, który został przedstawiony na początku tego tematu jest jakiś problem? Jakieś zagrożenie, że "tam się nie da"?Orjon Surma pisze: ↑06 kwie 2025, 10:08Tak, po wewnętrznej dyskusji jednak uznaliśmy, że bez wiaty to nie.
Bo odniosłem wrażenie, że wszystko jest rozpoznane, sprawdzone i tylko termin musimy wybrać... a potem te dobre dusze (chwała im!), które zjazd organizują muszą załatwić rezerwacje, opłaty itd.
- Orjon Surma • Stempel
Nie, nie ma zagrożenia (na tę chwilę). Alternatywę w postaci Krakowa przedstawiłem tylko dlatego, bo mi się przypomniało, że ktoś podsyłał nocleg.