Jak wybierzecie szablon, to zbierzcie tylko wytyczne ;)
Myślę, że najlepszy byłby tutaj tradycyjny plebiscyt. Póki co, czekam na wskazania (i kontrpropozycje…), żeby nie poddawać pod głosowanie zbyt dużej liczby wariantów.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan LEOCKA PARTIA FASZYSTÓWJĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy. IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
A gdyby tak w połowie dać możliwość dania znaku własnego? ;)
A może inaczej... może wzorem rozwiązań z nieistniejącego reala dać możliwość wykupienia sobie indywidualnej tablicy rejestracyjnej? Mogłaby mieć określoną ilość znaków oraz faktycznie możliwość umieszczenia na białym polu (czarne pole jednolite ze znakami Leocji) niewielkiego indywidualnego znaku?
A gdyby tak w połowie dać możliwość dania znaku własnego? ;)
Wówczas dobrze byłoby wrócić do bocznego paska, żeby zachować oznaczenie kraju na tablicy (dodatkowe naklejki to już byłby overkill). Może i jesteśmy wyspą, ale nie samotną. 😉
A może inaczej... może wzorem rozwiązań z nieistniejącego reala dać możliwość wykupienia sobie indywidualnej tablicy rejestracyjnej? Mogłaby mieć określoną ilość znaków oraz faktycznie możliwość umieszczenia na białym polu (czarne pole jednolite ze znakami Leocji) niewielkiego indywidualnego znaku?
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy. IGNATS IK RUTH
A to "tylko" tablice...
To jak już będzie ten system ewidencji aut @Kiedyn ;), to ja poproszę(oprócz personalizacji pojazdu(kolor, silnik, wersja etc :D ) , żeby obok można było widzieć taką tablicę...i wybierałoby się najpierw kraj rejestracji, później region i na końcu pytanie czy tablica ma być personalizowana, za słoną opłatą(tylko w czym tu płacić?) I wtedy wszyscy byliby szczęśliwi. Ja na pewno! ;)
I wtedy wszyscy byliby szczęśliwi. Ja na pewno! ;)
A do tego międzynarodowy system produkcji (dóbr narracyjnych), mmm… (Niestety, dzisiaj zupełnie serio o nim myślałem; mam nadzieję, że mi przejdzie).
Ja proponuje zatrudnić się w jakiejś bogatej firmie w mikroświecie. Myślę, że da się wygenerować tyle pieniędzy, że będzie Czcigodny zadowolony. Po co będzie Czcigodny tracił czas na głupoty i wracał do reala? ;)
Drogą eliminacji (i dodawania…) dochodzę do powyższych sześciu cywilnych wariantów.
Wszystkie warianty zakładają możliwość personalizacji liter i cyfr.
Warianty w lewej kolumnie zakładają niezmienność elementów graficznych.
Warianty w prawej kolumnie zakładają możliwość personalizacji herbu Nowego Brzegu (z zastrzeżeniem, że w wariancie pierwszym można pozostać przy herbie Leocji).
Wszystkich posiadaczy pojazdów oraz biorących udział w dyskusji (@Ignats ik Ruth@Heinz-Werner Grüner@Zbyszko Gustolúpulo@Ludwik Tomović@Maciej Gerwazy Lisewicz@Franklin Garamond@Ronon Dex@Ametyst Faradobus@Samuel Radziwiłł@Kristiel@Bruno Petrowicz Catalan@Józef Wilhelm Potocki@Daniel January von Tauer-Krak) proszę o informację, że czy powyższy zestaw wyczerpuje ich potrzeby, a tym samym, że możemy wkrótce przejść do głosowania. 😉
W zupełności wyczerpuje potrzeby... Mam zresztą swój typ, bo uważam że nadmiar grafiki jest niepotrzebny. Skoro jest flaga PL to herb już jest zbędny. Wybrałbym pierwszą z góry w prawym rzędzie... czyli z herbem lokalnym. Lepiej takowy widać i pewnie mogłoby to być motorem napędowym do tworzenia herbów naszych ziem i nowo powstających miejscowości.
Jak dla mnie spoko. Początkowo sądziłem, iż będzie z tym tak samo jak z okrętami. Wydaje mi się, że fajnie by było jakby początek był zautomatyzowany czy NBR i później liczby systemowe. Dopuściłbym personalizacje za jakaś symboliczną opłatę w P