Ignats ik Ruth pisze: ↑21 lis 2022, 22:33
A nie jest jednak tak, że przelaliście 10 palatynów z konta w palatynach na konto w libertach, więc bank przeliczył po aktualnym kursie? :D
Dokładnie tak właśnie było (widać pomyliłem konta). ;)
Może niejasno napisałem. :D
A zatem zamiast 12 lt wpłaciłem 11,39 lt.
piwski pisze: ↑21 lis 2022, 22:38
Prosiłem o wysłanie 12 Libertów NBP, albo równowartości 10 Palatynów [w libertach MBP], a po dzisiejszym kursie to tyle, ile jest wpisane pod Zielonym Naczelnikiem. Wszystko jest okej, nie trzeba niczego dopłacać.
No dobrze, rozumiem. ;)
A właściwie to teraz się zastanawiam czy Panom "z podium" jeszcze jakoś nie nie podziękować za zaufanie do Osieckiej Kasy Kredytowej. Może rzeczywiście jakieś ładne numery seryjne do wyboru (@M2.r ) (to będę musiał przedyskutować z szefem OKK i przemyśleć).
Może to będą po prostu pierwsze 4 numery seryjne? ;) Chyba że jeszcze jakiś bonusik jest obmyślany?
Jeśli będą Panowie chcieli brać udział w aukcjach organizowanych przez Antykwariat Templum, na przykład tej, którą planujemy w siedzibie Instytutu w Nowym Brzegu, to będę zachęcał do zakupu Dukatów w większej ilości.
Rozumiem, czyli będą mogły być do wykorzystania w związanych z Instytutem akcjach i miejscach?