- Opcja 1. - 4 pkt.,
- Opcja 2. - 3 pkt.,
- Opcja 3. - 2 pkt.,
- Opcja 4. - 1 pkt.
„2 dni w Sztumie”
- Jezus Ipanienko • Stempel
- Przybysz
- Kontakt:
„2 dni w Sztumie”
W imieniu Krakozji Stepowej:
Ýezus İpanýenko, Krakozə Aútəz İßtrana Raß'señ
Jezus Ipanienko, Głowa Państwa Krakozji Stepowej
- Alfred Fabian von Tehen-Dżek • Stempel
- Przybysz
„2 dni w Sztumie”
1. Pozostawienie znaczka „2 dni w Sztumie” w systemie Światowego Związku Filatelistycznego. - 1 pkt
2. Uniemożliwiające identyfikację rozmycie banana na znaczku „2 dni w Sztumie”. - 2 pkt
3. Uniemożliwiające identyfikację rozmycie znaczka „2 dni w Sztumie”. - 3 pkt
4. Wycofanie znaczka „2 dni w Sztumie” z systemu Światowego Związku Filatelistycznego. 4 pkt
2. Uniemożliwiające identyfikację rozmycie banana na znaczku „2 dni w Sztumie”. - 2 pkt
3. Uniemożliwiające identyfikację rozmycie znaczka „2 dni w Sztumie”. - 3 pkt
4. Wycofanie znaczka „2 dni w Sztumie” z systemu Światowego Związku Filatelistycznego. 4 pkt
- Caladea Cousine
- Przybysz
„2 dni w Sztumie”
Nie mogę uwierzyć w to, co czytam.Michał Jerzy Potocki pisze: ↑02 mar 2021, 17:21Lecz już Banan, w Internecie jednoznacznie kojarzący się z męskim narządem
Znaczek ma być usunięty tylko dlatego, że wam się wszystko brzydko kojarzy, jak w dowcipie o psychiatrze co same świństwa pokazywał? Wychodzi z tego, że za całą tą aferą stoi nie żadna wiara, a zwyczajna świętoszkowatość, mająca przykryć to, że oburzonym wszystko się z zegzem kojarzy – jednemu banany z benizami, a drugi fantazjuje o, cytuję (tow. Romański nie bijcie), ruchaniu psów. Dzizys prostytutka ja fiskusa i złodziei z Wiejskiej.
Wiecie z kolei, z czym mi się w naszym kontekście banan kojarzy? Z Republiką Południowego Baridasu, El Militia de Regulo oraz bananami i słodkościami. Ale niektórym to tylko benizy w głowie.
- Joanna Izabela
- Cesarstwo Teutonii
„2 dni w Sztumie”
A jak wszyscy to i ja:
Wariant 1. 4 pkt
Wariant 2. 3 pkt
Wariant 3. 2 pkt
Wariant 4. 1 pkt
Wariant 1. 4 pkt
Wariant 2. 3 pkt
Wariant 3. 2 pkt
Wariant 4. 1 pkt
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
„2 dni w Sztumie”
W skrócie — nie ma się. Zdążymy z głosowaniem to zdążymy, nie zdążymy to nie. Zgromadzenie Ogólne sprawuje demokratyczną władzę absolutną w związku.Ludwik Tomović pisze: ↑02 mar 2021, 19:13Dodatkowo mam pytanie jak to: „Jeżeli żaden z wariantów nie uzyska jednoznacznej większości (takiej, która nie będzie mogła ulec zmianie w następstwie oddania dalszych głosów), głosowanie zostanie podsumowane po upływie 168 godzin (7 dni). Głos oddany po terminie, a przed podsumowaniem głosowania, będzie ważny” ma się do terminu emisji znaczka zaplanowanego już na pojutrze?
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Józef Wilhelm Potocki • Stempel
- Obywatel
- Kontakt:
„2 dni w Sztumie”
Nieco, może nawet bardzo zmanipulowana wiadomość, gdyż było to pytanie retoryczne do jednego z panów. Jak wielokrotnie zaznaczyłem nie interesuje mnie kto kogo woli, szanuje, mimo że się nie zgadzam, ale tego szacunku również wymagam (nie oczekuje, że każdy zacznie lubić i zgadzać się z tym co lubię i wyznaje), zarówno do mnie, jak i moich poglądów i wierzeń.Caladea Cousine pisze: ↑02 mar 2021, 19:56a drugi fantazjuje o, cytuję (tow. Romański nie bijcie), ruchaniu psów.
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
„2 dni w Sztumie”
Polskie piekiełko w pełnej krasie. Po raz kolejny proszę o zachowanie zasad współżycia społecznego — przypominając o tym, jakie są cele Światowego Związku Filatelistycznego. Korzystając z okazji, informuję, że podział związku na dwie organizacje ze wspólną bazą egzemplarzy znaczków (umożliwiającą wymiany), ale odrębnymi katalogami, planami emisyjnymi i państwami członkowskimi jest od strony technicznej najzupełniej możliwe. Nie takie przykłady historia widziała, tak realna, jak i mikroświata. Serwer przyjmie.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Jezus Ipanienko • Stempel
- Przybysz
- Kontakt:
„2 dni w Sztumie”
Kończąc z mojej strony dyskusję nt. słynnego znaczka z Dreamlandu, przypomniała mi się taka oto tęga rozkmina:
Łechtaczka zawiera aż 8000 zakończeń nerwowych, czyli najwięcej w ludzkim ciele i niemalże dwa razy więcej niż w penisie — a wciąż nie jest tak wrażliwa jak prawicowiec na widok tęczy. XD
Łechtaczka zawiera aż 8000 zakończeń nerwowych, czyli najwięcej w ludzkim ciele i niemalże dwa razy więcej niż w penisie — a wciąż nie jest tak wrażliwa jak prawicowiec na widok tęczy. XD
Ýezus İpanýenko, Krakozə Aútəz İßtrana Raß'señ
- Joahim von Ribertrop • Stempel
- Przybysz
„2 dni w Sztumie”
Z tego co rozumiem osoby prywatne mogą wyrazić w ten sposób swoją opinię, to skorzystam.
1. 4 pkt
2. 3 pkt
3. 2 pkt
4. 1 pkt
1. 4 pkt
2. 3 pkt
3. 2 pkt
4. 1 pkt
- Bruno Petrowicz Catalan • Stempel
- Królestwo Santery
„2 dni w Sztumie”
Bardzo śmieszne, no przezabawne. Moja lewa połowa jest uraczona tak umiejętnym wbijaniem szpil ludziom o odmiennych poglądach, prawa już mniej. Ale obie zgodnie uradziły że za tak poważne "odkrycie naukowe" bezwzględnie należy się przyznać szanownemu autorowi jakiś tytuł naukowy.Halabanacha pisze: ↑02 mar 2021, 22:14Łechtaczka zawiera aż 8000 zakończeń nerwowych, czyli najwięcej w ludzkim ciele i niemalże dwa razy więcej niż w penisie — a wciąż nie jest tak wrażliwa jak prawicowiec na widok tęczy. XD
Względem głosowania, miałem nie brać udziału, bo cała ta dyskusja i głosownie to jak rozmowa ze ścianą. Można długo mówić i tłumaczyć swoje racje, a ona i tak stoi niewzruszona. Nie byłem za tak drastycznym działaniem jak usuniecie znaczka z emisji, a jedynie jego bojkotom i nie pobieraniem do swych kolekcji. Jednak przy takich wypowiedziach jak powyżej i takim przebiegu głosowania jak widzę, popieram opcje 4.
1. 1 pkt
2. 2 pkt
3. 3 pkt
4. 4 pkt
Informuję również, że rozważam wycofanie się ze Światowego Związku Filatelistycznego. Po prosty przestaje mnie to bawić. Czytając sąsiedni watek ręce opadają. Nikt nie zważa że jest na terytorium Palatynatu Leocji. Głowy państw, ambasadorowie, niby znane osobistości świata wirtualnego docinają sobie jak mogą, wyzywając się od najgorszych, tu już nikt nikogo nie szanuje. Powstały dwa bloki które się zaczynają zwalczać i proponują eliminację części rozmówców bo nie odpowiada im to co mówią. Zdaje się że wiele osób zapomniało już o co tu w tym wszystkim chodzi, a idzie właśnie o poszanowanie drugiego człowieka, o poszanowanie jego poglądów i to co czuje. Niestety znamienne są tu słowa Cilliana Saeurucaego "Dobra zabawa to taka, w której dobrze się bawię. Szczerze, nie obchodzi mnie jak bawi się reszta :) Dopóki ja się śmieję to jest fajnie" i to pozostawiam jako puentę. Dla wielu osób liczy się tylko to co sami uznają za dobre i Ci którzy popierają jego poglądy, a reszta nie ma znaczenia. Zupełny brak empatii.