Blackwood Innovations

Tu dyskutujemy na wszystkie tematy związane z posiadanymi przedsiębiorstwami
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Francis D. Blackwood
Obywatel

Blackwood Innovations

Post autor: Francis D. Blackwood »

Blackwood Innovations
Szanowni Państwo!
Mamy zaszczyt zaprezentować pierwszą w historii Palatynatu Leocji fuzję kilku firm, które postanowiły wspólnie przyczynić się do wzrostu i rozwoju gospodarczego i ekonomicznego Palatynatu. Jesteśmy naocznymi światkami jak synowie oraz córki pierwszych przedsiębiorców wspólnie, ramie w ramie odkładają na dalszy plan spory i spoglądają w kierunku nowego, lepszego jutra! Mamy zaszczyt zaprezentować Państwu ofertę i misję firmy Blackwood Innovations oraz zaprosić do współpracy.
Nasze motto oraz oficjalny symbol Blackwood Innovations:
United We Stand, Divided We Fall!
Obrazek
Wierzymy, że wspólna praca oraz dialog może przyczynić się do stworzenia z naszego wspólnego domu jakim jest Palatynat Leocji miejsca gdzie każdy, niezależnie od pochodzenia, przekonań jest wstanie osiągnąć sukces. W myśl prostego ludowego przysłowia: Zgoda buduje, niezgoda rujnuje.
Godło nad którym dumnie góruje orzeł jest symbolem przywództwa, wielkiej siły oraz wizji. Każde z tych określeń jest bliskie sercom nie tylko członkom Blackwood Innovations ale również zwykłym mieszkańcom Palatynatu. Orzeł jest symbolem tego jak wysoko zaszliśmy i jak wysoko jeszcze poszybujemy.
Tarcza, którą orzeł tak dumnie podtrzymuje na swej piersi kojarzy się z walką, obroną. Blackwood Innovations jest gotowe bronić nie tylko swoich interesów, lecz tradycji, dobrego imienia Palatynatu Leocji, jej obywatelii. Nie tylko na terenie wyspy, lecz poza jej granicami również.
Trzy gwiazdy symbolizują trzy podstawowe założenia, którymi Blackwood Innovations kieruje się w drodze na szczyt, które to są wyznacznikami strategii firmy:
  • Praca
  • Nauka
  • Tradycja
Te trzy filary stanowią serce firmy Blackwood Innovations. Są jedną nierozerwalną całością tak jak Blackwood Innovations.
Obrazek
Logo znajdujące się na produktach firmy Blackwood Innovations
Nasza firma nie powstałaby gdyby nie wspólna wizja jej współzałożycieli. Gdyby nie chęć do zbudowania marki rozpoznawalnej nie tylko na terenie Leocji, lecz poza jej granicami. Mamy zaszczyt przedstawić Państwu firmy bez których dzisiejsza uroczystość nie była by możliwa!
  • Wood and Steel CompanyObrazek
    Firma założona przez Abrahama Blackwooda, który przybył do tej nieznanej i dziewiczej ziemii w celu założenia rodziny i prowadzenia niewielkiej stolarnii oraz kuźni. Pomimo licznych historycznych zawieruch firma przetrwała do dnia dzisiejszego. Niektórzy z was siedząc na wygodnym krześle,mając pamiątkę po swych przodkach w postaci żalezka z dyszą mogą być pewni, że to wyroby firmy Wood and Steel Company.
Obrazek
  • Bear Automobile Oil Company
Firma założona w 1990 roku była marzeniem dwóch Braci Bernarda oaz Benedykta Niedźwiedzkich. Zajmowali się przede wszystkim importem ropy na tereny Leocji, a z czasem wpadli na pomysł zbudowania pierwszej fabryki samochodów marki Bear. Mogą być Państwo pewni tego, że nowe projekty konstruktorów nie tylko was zachwycą ale rozkochają w sobie do szaleństwa.
  • LeoSoftware
ObrazekNajmłodsza, najmniejsza, lecz niesamowicie prężna firma, której założyciele to absolwenci różnych uniwersytetów. Informatycy, programiści, graficy, ludzie, którzy rozumieją dzisiejszy świat, jego potrzeby. Obecnie pracujący nad nowym komputerem osobistym oraz telefonami komórkowymi.
  • Airlines Eagle Wings
ObrazekKto z nas nie chciał latać? Wielu wybitnych konstruktorów, lotników oraz techników przez lata nie mogło zrealizować tego marzenia. Choć samoloty stały się codziennością naszego życia to brakowało zawsze jednego - pieniędzy. Zdobywali doświadczenie w różnych firmach, przy rozmaitych projektach. Jednak spoglądali z utęsknieniem w kierunku Leocji. Z wyspy z której pochodzą, chąc stworzyć własne linie lotniczne, realizować własne projekty oraz inwestycje. Zebrał ich 5 lat temu jeden człowiem Armand Coldman. Teraz na Leocjkiej ziemii, za niedługi czas będziemy cieszyć się własnymi samolotami.
  • Unicorn and Wolf Security
Obrazek
Firma złożona tuż po okresie Wielkiej Wojny. Działająca i specjalizująca się w ochronie ludzi jak i mienia. Doświadczeni i zdyscyplinowanie to znak rozpoznawczy tej firmy. Ponadto z czasem firma zaczęła badania nad bronią, wsparciem logistycznym dla wojska. Poszerzając tym samym swój horyzont.
  • The Health nad Heart Comapny
ObrazekMożna mieć wszelkie pieniadze świata, nieograniczoną władzę, lecz na nic się to wszystko zda jeśli nie ma się zdrowia. Frima Health and Heart to nie tylko genialni lekarzy, aptekarze ale także ludzie, którzy nie są obojętni na ludzką krzywdę.
Obrazek
Przed Państwem człowiek, który jednogłośnie został wybrany prezesem Blackwood Innovations Pan Francis Drake Blackwood!
Muzyka na wejście, tuż przed rozpoczęciem przemówienia. Konfetii i zimne ognie
Obrazek
Dobry wieczór! Jak się ma ta cudna wyspa?!
Szanowni Państwo mogę tu stać przez godzinę i rozprawiać dlaczego tak bardzo ważna jest dzisiejsza impreza. Mogę przez kolejne godziny rozprawiać o tym, że to jest dla naszego wspólnego dobra, że pomoże to nie tylko nam jako firmie ale także Leocji i co by dużo nie mówić Państwu. Jednak moim zadaniem nie jest przygnębanie Państwa długimi wywodami, nie chcę też zanudzać was frazesami oraz pustymi sloganami. To dobre dla kiepskich obwozinych sprzedawców, jeszcze gorszych reklam bez polotu i polityków. Ja chcę tylko przedstawić Państwu wizję. Cel do którego dążymy i który osiagniemy. Bo jak mawia pewien śpiewak "Bo jak nie my to kto?" Osobiście odradzam zapoznawanie się z tego typu twórczością, ale to tak między nami...<śmiech>
Teraz proszę spojrzeć na to!<wyciąga telefon z kieszeni> Tadam!
Obrazek
Niby nic, a jednak to zwykły telefon. Każdy z Państwa go ma, teraz człowiek bez telefonu jest jak bez ręki. Te małe urządzenia są naprawdę niezwykłe. <rzuca nim o ziemię>. Ten jednak nie przetrwał. To przeżytek. Echo minionej epoki, coś co można podziwiać w muzeum. Przed Państwem LEOPRO, najnowszej generacji smart phone!<nagle rozświetla salę ogromny ekran>.
Obrazek
Czyż nie jest elegancki? Jeśli Państwo chcą się zapoznać ze specyfikacją proszę o wejście na naszą oficjalną stronę. I mała uwaga, pierwsze modele pojawią się pod koniec roku. Karawana rusza dalej!
Był tort, który zaczeliśmy jeść od dołu. Więc teraz druga, przepyszna warstwa.
Proszę Państwa przed wami pierwsze modele aut, które już nie długo będą codziennością w Leocji. Auta eleganckie, przystosowane do warunków panujących na wyspie. Jako pierwszy
  • BearSuper Version 1.0
Obrazek
Mamy na stanie dwa takie auta, nie, nie posiadam żadnego z nich, ale chciałbym osobiście i z tego miejsca przekazać je naszym Ojcom Założycielom, Czcigodnym Namiestnikom! Także Panowie czekają na odbiór! Ale żeby nie tracić Państwa cennego czasu, oto kolejny, król każdej drogi, każdej polnej dróżki, król lasu
  • BearKing Jeep Version 1.0
Obrazek
Robi wrażenie prawda?
Teraz przejdźmy już na to, na co wszyscy z nas czekają! Na jedyny i niepowtarzalny plan przygotowany dla Państwa przez nas. Plan Innovation. Razem dzisiejsza wizja już nie długo się ziści!
Plan Innovation
Obrazek
Show time! Pomoże mi w nim, kobieta o nieziemskim głosie, kobieta o aparycji, której człowiek tak prostu jak ja nie jest wstanie opisać. Przed wami Panna Waters! Chodź tutaj do nas wszystkich W! Pomóżcie jej oklaskami, wstydzi się!
Obrazek
Mam zaszczyt w imieniu firmy Blackwood Innovations przedstawić Państwu Plan, który jest największym projektem jaki kiedykolwiek został stworzony na terenie naszej wyspy! Oto projekt Innovation!
<kolejny ekran się zapala, jeszcze większy, w tle leci linia melodyczna hymny Leocji.>
Projekt Nowa Leocja
Obrazek
To nasz flagowy projekt. Budowa miasta, które zapewni jego mieszkańcom możliwość spełniania swoich marzeń, gdzie każdy będzie mógł zatrzymać się, przyczynić się do jego rozwoju. Zależy nam na tym aby miasto stanowiło wzór, które nie tylko pozostała część wyspy ale także cały świat będzie brał za przykład. Miasto to nie tylko zlepek pięknie oświetlonych wieżowców ale także miejsce gdzie każdy mieszkaniec będzie mógł znaleźć pracę. W projekcie Nowa Leocja planujemy budowę fabryki aut, telefonów, samolotów oraz wielu więcej.
Chcemy stworzyć miejsce gdzie ludzie pomysłowi, ludzie nauki, sztuki będą mogli się realizować. Chcemy również poza wysoką infrastrukturą zapewnić jej mieszkańcą bezpieczeństwo i warunki do godnego życia.
Projekt Safe House
Obrazek
To kolejny projekt, który ma przyczynić się do zapewienia bezpieczeństwa w naszej ukochanej Leocjii. Naszym celem a zarazem wyzwaniem jest przygotowanie oferty przeznaczonej dla Żandarmerii Leocji. Naszych stróżów prawa. W tym momencie możemy przedstawić na razie wizualizacje pojazdów przeznaczonych dla naszych odważnych przedstawicieli prawa.
  • Przed Państwem pojazd patrolowy Unicorn Mark 1.0
Obrazek
Zdajemy sobie sprawę, że wielu żandarmów w pocie czoła, często z narażeniem własnego życia pozwala nam spać bezpiecznie dlatego też chcemy zaprezentować kolejny projekt, który planujemy przedstawić Żandarmerii Leocji.
  • Przed Państwem Iron Sentinel Mark 1.0
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ma nie tylko na celu zwiększenia bezpieczeństwa żandarma ale także zwiększyć możliwości komunikacyjne, zintegrować system informatyczne i korzystać z najnowszych cudów techniki. Nie wiem jak Państwo ale ja czuję się bezpieczniejsza.
Kolejnym elementem Planu Innovation jest również zadbanie o nasze siły zbrojne. Segment poświęcony tej sekcji nazwaliśmy prosto ale bardzo wymownie. Przed Państwem
  • Plan Iron Patriot
Obrazek
Nasi inżynierowie, specjaliści z dziedziny uzbrojenia pracują, przygotowują projekty, które zostaną przedstawione Gwardii Leocji. Ale żeby nie mamić Państwa pustymi obietnicami...Przed Państwem
  • Iron Wolf Mark 1.0!
Obrazek
Planujemy by ten czołg stał się czołgiem podstawowym. Który wzmocni siły pancerne naszej Gwardii oraz towarem eksportowym.
Ale to nie koniec. Pole walki się zmienia. Firma Blackwood Innovations opracuje system, który ma wzmocnić cyberbezpieczeństwo. Nasi specjaliści również są dostępni.
Mamy piękny czołg, ale co gdy na niebie wróg postanowi swoimi myśliwcami przysłoni słońce? W tym wypadku należy koniecznie przyjrzeć się projektowi naszego myśliwca 5 generacji, myśliwca wielozadaniowego. Myślę, że gdy pierwszy egzemplarz zejdzie z taśmy produkcyjnej nasi piloci się w nim zakochają. Przed Państwem Iron Hawk Mark 1.0
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnim elementem naszego Planu Innovation jest zbudowanie infrastruktury, która połączy północ z południem. Zbudowanie autostrady, która ułatwi komunikację i popchnie Leocję do rozwoju.
  • Na cześć naszego niedawno zmarłego inżyniera Vincenta Hugo, który odszedł od nas w wieku 66 lat, mam zaszczyt zaprezentować
    • Plan Route
      Obrazek
      66
Bardzo dziękujemy za uwagę. Zapraszamy do zadawania pytań. Poniżej znajdą Państwo informacje dotyczące świadczonych usług na ten moment. Dobranoc Leocjo!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
OFERTA BLACKWOOD INNOVATIONS
Szanowni Państwo nasza firma to prężnie rozwijająca się instytucja. Posiadamy doświadczenie w wielu dziedzinach. W naszych szeregach pracują najwyższej klasy specjaliści. Nasz szeroki wahlarz świadczonych usług nie ma sobie równych. Jeśli potrzebujesz pewnej firmy to przyjrzyj się naszej liście aby dowiedzieć się więcej o świadczonych usługach:
  • Usługi budowalne oraz remontowe
  • Usługi transportowe oraz przewozowe
  • Usługi medyczne
  • Usługi ochroniarskie oraz ochrony mienia
  • Usługi informatyczne
  • Szolenia
Zapraszamy do kontaktu zarówno mieszkańców Leocji jak i gości z zaprzyjaźnionych państw.
Obrazek
United We Stand, Divided We Fall !
Obrazek
Członek Klubu Senackiego Leones ex Leocji, Mąż Zaufania
Obrazek
Awatar użytkownika
Samuel Radziwiłł • Stempel
Obywatel

Blackwood Innovations

Post autor: Samuel Radziwiłł »

A co tu będzie się porabiało?
(-)Samuel książe Radziwiłł
Książe Urbino
Rzeczpospolita Obojga Narodów
Obrazek
Awatar użytkownika
Francis D. Blackwood
Obywatel

Blackwood Innovations

Samuel Radziwiłł pisze: ↑
08 lip 2021, 20:59
A co tu będzie się porabiało?
Wielkie rzeczy jaśnie Panie :)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner • Stempel
Obywatel honorowy

Blackwood Innovations

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Hmmm. Zapoznałem się własnie z ofertą BI... Cóż zakres b.szeroki...i futurystyczny. :)
(-) bk. Heinz-Werner Grüner
Oberhaupt Edelweiss
Obrazek
Awatar użytkownika
Francis D. Blackwood
Obywatel

Blackwood Innovations

Heinz-Werner Grüner pisze: ↑
08 lip 2021, 22:17
Hmmm. Zapoznałem się własnie z ofertą BI... Cóż zakres b.szeroki...i futurystyczny. :)
Mam nadzieję, że nie odpłynąłem za bardzo z tą wizją jutra :D Nie wiem, czy dobrze odnotowałem, ale Pan jest w trakcie budowy stadionu. Jeśli chciałby Pan pewną firmę, to zaoferuję fachmanów z Blackwood Innovations.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Obywatel honorowy

Blackwood Innovations

Francis D. Blackwood pisze: ↑
09 lip 2021, 14:59
Mam nadzieję, że nie odpłynąłem za bardzo z tą wizją jutra :D Nie wiem, czy dobrze odnotowałem, ale Pan jest w trakcie budowy stadionu. Jeśli chciałby Pan pewną firmę, to zaoferuję fachmanów z Blackwood Innovations.
Serdecznie dziękuję za chęć udzielenia pomocy. :)
Projekt już mamy, i choć jest mocno przyszłościowy to na pewno nie aż tak. ;)
Oberhaupt Edelweiss
Obrazek
Awatar użytkownika
Francis D. Blackwood
Obywatel

Blackwood Innovations

09 lip 2021, 23:33
Nie można bać się rozwiązań, które mogą wydawać się nadto na wyrost lub są zbyt futurystyczne :) Determinacja i ciężka praca to wszystko co potrzeba.

Rozumiem, życzę wielu sukcesów oraz nie mogę się doczekać otwarcia obiektu! :)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Obywatel honorowy

Blackwood Innovations

10 lip 2021, 13:01
09 lip 2021, 23:33

Nie można bać się rozwiązań, które mogą wydawać się nadto na wyrost lub są zbyt futurystyczne :) Determinacja i ciężka praca to wszystko co potrzeba.

Rozumiem, życzę wielu sukcesów oraz nie mogę się doczekać otwarcia obiektu! :)
Myślę, że z takim zaangażowaniem to BI świetnie znajdzie wielu kontrahentów. ;)
Oberhaupt Edelweiss
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przedsiębiorstwa w Leocji”