Wybaczcie moje narzekanie, najważniejsze że liga jest i działa :-)
Przyznam, że nauczyłem się tu już więcej o taktyce niż przez wszystkie lata uczestniczenia w SLP i innych ligach 😂
Wybaczcie moje narzekanie, najważniejsze że liga jest i działa :-)
Nie jestem pewny, ale technicznie chyba nie jest możliwe dołączenie do ligi w trakcie rozgrywek. A pierwsza kolejka właśnie została rozegrana
W SLP prowadzę Falangę Fer. Nawiązując do nazwy drużyny, wszyscy obrońcy mają cechę specjalną "wytrzymałość" i zawsze gram pressingiem. Może za kilka sezonów przyniesie to rezultaty :D.Heinz Werner-Grüner pisze:Wiecie jaki jest najlepszy poradnik? Własne doświadczenie. Uczyć się na błędach i wyciągać wnioski. Lubisz grać pressem-to graj, lubisz ostro-to graj, ale dostosuj do tego piłkarzy lub odwrotnie taktykę do piłkarzy...
Żadnych nowych lig! Co najwyżej nowa klasa czy dywizja. Jak będzie grozić widmo nieparzystej liczby drużyn lub braknie 1 do nowej klasy/dywizji, to, podobnie jak w przypadku Erste Klasse, mogę coś poklikać. Teraz zbieram energię na takie ewentualności, stąd moja wcześniejsza rezygnacja.Piotr vel Bocian pisze: ↑22 sty 2021, 14:20Chyba warto przeprowadzić jakąś kampanię i oficjalnie gdzieś zacząć reklamować LPPL? Nawet tutaj na forum.
Może przez czas rozgrywania III sezonu znajdzie się więcej chętnych, którzy dołączą i tym samym będzie możliwość stworzenia II ligi.
Realowy skrót myślowy. Oczywiście mówiąc o drugiej lidze miałem na myśli utworzenie niższej dywizji.Esteladio pisze: ↑23 sty 2021, 10:49
Żadnych nowych lig! Co najwyżej nowa klasa czy dywizja. Jak będzie grozić widmo nieparzystej liczby drużyn lub braknie 1 do nowej klasy/dywizji, to, podobnie jak w przypadku Erste Klasse, mogę coś poklikać. Teraz zbieram energię na takie ewentualności, stąd moja wcześniejsza rezygnacja.