Ja tam wcale @Vilarte do tego nie namawiam, nie zaryzykuje... ;)Franklin Garamond pisze: ↑06 cze 2021, 10:15Po ostatniej kolejce - remisie Diany i naszej wygranej z Akai Minato... dwa mecze przed końcem sezonu tracimy jeden punkt do lidera. O ile trener Vilarte znowu nie przekombinuje, próbując podciągnąć młodzież w rozwoju, to nie mamy szans na wygraną w lidze.
Liga Piłkarska Palatynatu Leocji - sezon 3.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Liga Piłkarska Palatynatu Leocji
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Ja też słyszałem, że nie da rady 😂Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 cze 2021, 10:20Ja tam wcale @Vilarte do tego nie namawiam, nie zaryzykuje... ;)Franklin Garamond pisze: ↑06 cze 2021, 10:15Po ostatniej kolejce - remisie Diany i naszej wygranej z Akai Minato... dwa mecze przed końcem sezonu tracimy jeden punkt do lidera. O ile trener Vilarte znowu nie przekombinuje, próbując podciągnąć młodzież w rozwoju, to nie mamy szans na wygraną w lidze.
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
Jako,że Vilarte pewnie baluje w Sarmacji, to dla pamięci wrzucam ostatnią kolejkę Ligi z tabelą.

- Obywatel honorowy
Po takim opóźnieniu nie bardzo jest sens pisać podsumowania, więc napiszę w skrócie, że poza zaledwie remisem Diany z Wandowiczanką i zaciętym starciem Wilków z Radzivonem, w pozostałych meczach wyniki były zgodne z przewidywaniami. Wilki pewnie weszły w mecz, ale później musiały się nagimnastykować, żeby utrzymać zwycięstwo. Dzięki temu mogą jeszcze wskoczyć na podium, 4. miejsce pewne.
A w międzyczasie już oficjalnie zyskaliśmy nowego członka ligi, plus mamy drugiego chętnego, więc na nowy sezon zapowiada się utrzymanie obecnego stanu liczebnego ligi.
A w międzyczasie już oficjalnie zyskaliśmy nowego członka ligi, plus mamy drugiego chętnego, więc na nowy sezon zapowiada się utrzymanie obecnego stanu liczebnego ligi.
- Obywatel honorowy
Jak dla mnie sezon jest bardzo emocjonujący i nieco różni się od poprzedniego, stąd bardzo jestem zadowolony. Będę natomiast bardziej, jak to podium utrzymam. :DVilarte pisze: ↑07 cze 2021, 22:25Po takim opóźnieniu nie bardzo jest sens pisać podsumowania, więc napiszę w skrócie, że poza zaledwie remisem Diany z Wandowiczanką i zaciętym starciem Wilków z Radzivonem, w pozostałych meczach wyniki były zgodne z przewidywaniami. Wilki pewnie weszły w mecz, ale później musiały się nagimnastykować, żeby utrzymać zwycięstwo. Dzięki temu mogą jeszcze wskoczyć na podium, 4. miejsce pewne.
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Zgłosiłem zespół, w końcu :P Po zaakceptowaniu jakieś narracje się napisze :)
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Obywatel honorowy
Z ciekawości sprawdziłem "co nowego się pojawiło na mieście". Nazwa iście agresywna. ;)Oswald Baskerville pisze: ↑09 cze 2021, 15:26Zgłosiłem zespół, w końcu :P Po zaakceptowaniu jakieś narracje się napisze :)
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Jednocześnie też typograficzna, dla powiązania z częścią leockiej narracji ;)
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Obywatel honorowy
Być może. Ja tam geograficznie to coś powinienem wiedzieć, z racji przynależności do Leockiej Akademii Nauk, ale pamięć zawodna. :D
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
To jest bardzo ładna nazwa!Oswald Baskerville pisze: ↑10 cze 2021, 10:55Jednocześnie też typograficzna, dla powiązania z częścią leockiej narracji ;)