- o g. 19.40 do Nowego Brzegu zawita @Piotr vel Bocian,
- o g. 22.34 przypłynie @Ludwik Tomović.
- o g. 17.02 przybędzie @Ignats ik Ruth,
- o g. 17.02, kilka sekund później, pojawi się niżej podpisany,
- o g. 19.56 zacumuje @Karolina von Lichtenstein.
Bardzo zasadne pytanie — tak! Trenera Bociana i Ludwika mamy odhaczonych, ale jeżeli chodzi o Ciebie, @Ignats ik Ruth (oraz mnie) proszę później nie klikać do czasu należytego opieczętowania i zarchiwizowania tabeli.Karolina von Lichtenstein pisze: ↑22 gru 2021, 9:45Jeśli po ukończeniu regat puszczę sobie statki już prywatnie, to tabela się jakoś zmieni?
Ja bym prosił o jakieś premie czasowe dla ostatnich. ;)Helwetyk Romański pisze: ↑22 gru 2021, 9:47Bardzo zasadne pytanie — tak! Trenera Bociana i Ludwika mamy odhaczonych, ale jeżeli chodzi o Ciebie, @Ignats ik Ruth (oraz mnie) proszę później nie klikać do czasu należytego opieczętowania i zarchiwizowania tabeli.Karolina von Lichtenstein pisze: ↑22 gru 2021, 9:45Jeśli po ukończeniu regat puszczę sobie statki już prywatnie, to tabela się jakoś zmieni?
Best I can do is dyplom. 😜 (Ale skracanie czasów przywrócę może wcześniej…?).Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 gru 2021, 9:52Ja bym prosił o jakieś premie czasowe dla ostatnich. ;)Helwetyk Romański pisze: ↑22 gru 2021, 9:47Bardzo zasadne pytanie — tak! Trenera Bociana i Ludwika mamy odhaczonych, ale jeżeli chodzi o Ciebie, @Ignats ik Ruth (oraz mnie) proszę później nie klikać do czasu należytego opieczętowania i zarchiwizowania tabeli.Karolina von Lichtenstein pisze: ↑22 gru 2021, 9:45Jeśli po ukończeniu regat puszczę sobie statki już prywatnie, to tabela się jakoś zmieni?
W sumie to bez łaski. Dopłyniemy o własnych siłach. :)Helwetyk Romański pisze: ↑22 gru 2021, 10:07Best I can do is dyplom. 😜 (Ale skracanie czasów przywrócę może wcześniej…?).Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 gru 2021, 9:52Ja bym prosił o jakieś premie czasowe dla ostatnich. ;)Helwetyk Romański pisze: ↑22 gru 2021, 9:47
Bardzo zasadne pytanie — tak! Trenera Bociana i Ludwika mamy odhaczonych, ale jeżeli chodzi o Ciebie, @Ignats ik Ruth (oraz mnie) proszę później nie klikać do czasu należytego opieczętowania i zarchiwizowania tabeli.
Nie śmiałbym z takim podejściem! No wiecie…! 😡
Próbowałem wymusić wzruszenie. ;)
Dziękuję i dziękuję, było miodnie! <3Helwetyk Romański pisze: ↑22 gru 2021, 17:10Już teraz, z tego miejsca, gratuluję @Ignats ik Ruth i dziękuję za piękną, tryharderiacką rywalizację!