Rogatek・nowa perspektywa

Tu dyskutujemy na wszystkie tematy związane z mikronacjami
Awatar użytkownika
Franklin Garamond Stempel
Namiestnik Palatynatu Leocji

Rogatek・nowa perspektywa

Post autor: Franklin Garamond »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

To za kogo się u nas podszywacie?
Obrazek Obrazek Obrazek
(—) Franklin Garamond
Namiestnik Palatynatu Leocji
Filip von Sarm
Tożsamość zablokowana

Rogatek・nowa perspektywa

Post autor: Filip von Sarm »

Sheldon Anszlus Lovelace pisze:
21 sty 2022, 16:24
Teraz mi wyskoczyła informacja o kodzie aktywacyjnym, proponuje zrobić to w formie takiej jak zrobił to stempel, który ma wszystko przemyślane i nic nie jest tam bez powodu.
Zdaje mi się, że chyba (podkreślam chyba) to, co Szanownemu chodzi. Proszę sprawdzić, czy to jest to, czego oczekujecie.
Filip von Sarm
Tożsamość zablokowana

Rogatek・nowa perspektywa

🔔 BREJKING NJUS

Rogatek został poszerzony o funkcję prywatnych wiadomości! (Uwaga: wersja Beta-Dev-RaczejDziala).
Wiadomości są szyfrowane najbezpieczniejszym, teoretycznie możliwym sposobem.
Awatar użytkownika
Karolina von Lichtenstein Stempel
Obywatel honorowy

Rogatek・nowa perspektywa

Post autor: Karolina von Lichtenstein »

Bardzo ciekawa inicjatywa. Chciałam podpytać: a dlaczego w sumie nie zdecydowaliście się stworzyć czegoś razem z Namiestnikiem Romańskim? Chodziło o niekompatybilność kodu czy coś innego? Nie lepiej coś tworzyć razem dla mikroświata, niż dublować?
(—) Karolina von Lichtenstein-Roumaine

Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Filip von Sarm
Tożsamość zablokowana

Rogatek・nowa perspektywa

Karolina von Lichtenstein pisze:
21 sty 2022, 19:30
Bardzo ciekawa inicjatywa. Chciałam podpytać: a dlaczego w sumie nie zdecydowaliście się stworzyć czegoś razem z Namiestnikiem Romańskim? Chodziło o niekompatybilność kodu czy coś innego? Nie lepiej coś tworzyć razem dla mikroświata, niż dublować?
Oznaczam @Helwetyk Romański i przekazuję odpowiedź od Federanta:
W pełni świadomie powiem, że to głównie zależy od Namiestnika Romańskiego. Po pierwsze, tworzy on teraz bank, po drugie nie wiem, czy by chciał 🙃
Awatar użytkownika
Aleksander Stempel
Obywatel

Rogatek・nowa perspektywa

Post autor: Aleksander »

Helwetyk Romański pisze:
21 sty 2022, 15:43
Piotr vel Bocian pisze:
21 sty 2022, 15:21
Czy mogę prosić Czcigodnych Namiestników o komentarz dot. planów zastąpienia STEMPLA Rogatkiem?
Dla pełnej jasności, to plany autorów Rogatka, nie autora Stempla. Oczywiście, ze swojej strony życzę powodzenia. Konkurencja jest dobra. W Stemplu, na przykład, planuję dodać herby od 13 listopada 2020. 😜
Herby są tam potrzebne jak umarłemu kadzidło.
(-) Aleksander, r.s.
Awatar użytkownika
Obywatel honorowy

Rogatek・nowa perspektywa

Filip von Sarm pisze:
21 sty 2022, 19:40
W pełni świadomie powiem, że to głównie zależy od Namiestnika Romańskiego. Po pierwsze, tworzy on teraz bank, po drugie nie wiem, czy by chciał 🙃
To zamiast się dogadywać przez forum, może pójdźcie na privy z Namiestnictwem? Bo to trochę mało eleganckie…

Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Filip von Sarm
Tożsamość zablokowana

Rogatek・nowa perspektywa

21 sty 2022, 20:35
Filip von Sarm pisze:
21 sty 2022, 19:40
To zamiast się dogadywać przez forum, może pójdźcie na privy z Namiestnictwem? Bo to trochę mało eleganckie…
Od Fede (bo mu się nie chce logować, serio):
Ale czy my się dogadujemy? Bo wg mnie, nie zacząłem tu nigdzie żadnych ustaleń.
Awatar użytkownika
Ludwik Tomović Stempel
Obywatel

Rogatek・nowa perspektywa

Post autor: Ludwik Tomović »

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

/-/
dr net. ppor. Ludwik Wilhelm diuk Tomović

Gubernator Konfederacji Sclavińskiej
Ana - Konstanz 28
25-257 Ana - Konstanz

Obrazek
Awatar użytkownika
Obywatel honorowy

Rogatek・nowa perspektywa

Jeju 🤦‍♀️

To może ja wyjaśnię, o co mi chodziło. Uważam, że wykonujecie fajną robotę z tym systemem, ale nie rozumiem, czemu dublujecie istniejący już pomysł, zamiast rozwijać to, co aktualnie jest. Odpowiedź na moje pytanie zasugerowała, że w sumie nie wiecie sami, ale nie wiecie też, czy @Helwetyk Romański chciałby współpracować z Wami. Zasugerowałam zatem, żebyście po prostu się dogadali na priv i ustalili, bo może jednak w warunkach ograniczonych zasobów warto działać razem, a nie tworzyć sobie konkurencję?

Filip von Sarm
Tożsamość zablokowana

Rogatek・nowa perspektywa

🔔 BREJKING NJUS TU

Rogatek rozwija się w ekspresowym tempie, bowiem dodano:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rynek w Nowym Brzegu”