Rogatek rozwija się w ekspresowym tempie, bowiem dodano:
- Profile (https://rogatek.cf/profil.php?id=1)
- Wyszukiwarkę użytkowników (po zalogowaniu, obok edycji profilu)
- Informacje o zainteresowaniach w profilu
Wyjaśnione w pierwszym poście ;)Meisande V Gvandoya pisze: ↑22 sty 2022, 0:08Przepraszam zebranych, a skąd się wzięła taka nazwa "Rogatek", bo to mi się jakoś źle kojarzy (rogi, rogacz, jeleń).
Pozdrawiam.
Już 7 użytkowników się zebrało 😁Meisande V Gvandoya pisze: ↑22 sty 2022, 0:08Szanowni absolutnie nie odstraszam od pomysłu, tylko nie wiem czy będą chętni, uważam że im mniej danych krąży po sieci, tym lepiej. Może zrobić najpierw rozeznanie kto by chciał.
Niestety nic się z tego postu nie dowiedziałam skąd nazwa "Rogatek", a podobno miałam się dowiedzieć, a tu czytam:Filip von Sarm pisze: ↑21 sty 2022, 13:49Szanowni!
Wraz z Federantem Rockwellem, przedstawiamy nową metodę autoryzacji mikronautów - Rogatka. No ale chwila, mamy przecież Stempla.
No mamy, ale jednak brakowało nam trochę funkcjonalności. W Rogatku dodaliśmy, dla przykładu, herby. W dodatku planujemy również udostępnić możliwość dodawania odznaczeń czy tytułów/funkcji.
W Rogatku nie będzie żadnego dołączania krajów - dodawane one będą wraz z potrzebami (np. nadania herbów w krajach), lecz jeszcze dziś wprowadzimy większość państw z ISMu.
Gdybyście mieli pytania - nie bójcie się pisać w tym wątku ;).
⚠️ Rogatek jest jeszcze w fazie beta. Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie czy zgłoszenia.
PS. Rogatek od Rogatek na granicy ;)
PS2. Przepraszamy za darmową domenę :/
Gratuluję chętnych i życzę powodzenia.
Lepiej pytać niż, żeby potem były niedomówieniaMeisande V Gvandoya pisze: ↑22 sty 2022, 0:21Niestety nic się z tego postu nie dowiedziałam skąd nazwa "Rogatek", a podobno miałam się dowiedzieć, a tu czytam:Filip von Sarm pisze: ↑21 sty 2022, 13:49Szanowni!
Wraz z Federantem Rockwellem, przedstawiamy nową metodę autoryzacji mikronautów - Rogatka. No ale chwila, mamy przecież Stempla.
No mamy, ale jednak brakowało nam trochę funkcjonalności. W Rogatku dodaliśmy, dla przykładu, herby. W dodatku planujemy również udostępnić możliwość dodawania odznaczeń czy tytułów/funkcji.
W Rogatku nie będzie żadnego dołączania krajów - dodawane one będą wraz z potrzebami (np. nadania herbów w krajach), lecz jeszcze dziś wprowadzimy większość państw z ISMu.
Gdybyście mieli pytania - nie bójcie się pisać w tym wątku ;).
⚠️ Rogatek jest jeszcze w fazie beta. Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie czy zgłoszenia.
PS. Rogatek od Rogatek na granicy ;)
PS2. Przepraszamy za darmową domenę :/
Przepraszam wszystkich z mój dociekliwy charakter 😉
Czy aby na pewno ;)Meisande V Gvandoya pisze: ↑22 sty 2022, 0:21Niestety nic się z tego postu nie dowiedziałam skąd nazwa "Rogatek", a podobno miałam się dowiedzieć
Wydaje mi się, że Rogatek pochodzi od rogatki 🙃Meisande V Gvandoya pisze: ↑22 sty 2022, 0:21Niestety nic się z tego postu nie dowiedziałam skąd nazwa "Rogatek", a podobno miałam się dowiedzieć, a tu czytam:
Przepraszam wszystkich z mój dociekliwy charakter 😉
Rozwód to nie to samo co unieważnienie małżeństwa 😉Filip von Sarm pisze: ↑22 sty 2022, 2:00🔔 BREJKING NJUS TRI
Do Rogatka dodano system małżeństw. Instrukcja:
- Eryk idzie do profilu Janiny i klika "Zawrzyj małżeństwo".
- Janina wchodzi do Rogatka i akceptuje to (może też odrzucić ;p).
- Hurra! Młode małżeństwo.
- A po rozwód, to Eryk lub Janina wchodzi na profil drugiej połówki i klika "Unieważnij małżeństwo".
- A wtedy klops, po małżeństwie.