Najlepszym punktem odniesienia będzie Gotlandia jeżeli chodzi o ukształtowanie terenu i kształt wyspy. W przedmiocie roślinności, barwy i głębokości oceanu… @Apolinary Montserrat?
Leci!

Najlepszym punktem odniesienia będzie Gotlandia jeżeli chodzi o ukształtowanie terenu i kształt wyspy. W przedmiocie roślinności, barwy i głębokości oceanu… @Apolinary Montserrat?

Z tymi wizualizacjami mam ten problem, że wszystkie wyglądają przepięknie i fenomenalnie. Wobec braku kolejnych propozycji jeszcze dzisiaj założę ankietę (z powiększeniem niektórych znaków), ale oddanie w niej głosu nie będzie łatwe.
Ale wyboru dokonać trzeba... i nie ma co zwlekać. Zacznijmy głosować, aby można było zacząć działać. Bo pomysłów mam dość sporo, zresztą nie tylko na kwestie militarne.Helwetyk Romański pisze: ↑04 kwie 2020, 21:40Z tymi wizualizacjami mam ten problem, że wszystkie wyglądają przepięknie i fenomenalnie. Wobec braku kolejnych propozycji jeszcze dzisiaj założę ankietę (z powiększeniem niektórych znaków), ale oddanie w niej głosu nie będzie łatwe.
No to fru. (Bardzo przepraszam, musiałem).Ronon Dex pisze: ↑04 kwie 2020, 21:46Ale wyboru dokonać trzeba... i nie ma co zwlekać. Zacznijmy głosować, aby można było zacząć działać. Bo pomysłów mam dość sporo, zresztą nie tylko na kwestie militarne.Helwetyk Romański pisze: ↑04 kwie 2020, 21:40Z tymi wizualizacjami mam ten problem, że wszystkie wyglądają przepięknie i fenomenalnie. Wobec braku kolejnych propozycji jeszcze dzisiaj założę ankietę (z powiększeniem niektórych znaków), ale oddanie w niej głosu nie będzie łatwe.
W zasadzie jedyna odpowiedź, jakiej mogę udzielić (nie na pytanie o to, jakich kolorów można użyć, ale na pytanie o to, co wynika z tradycji), to albo czarny-biały-czerwony (flaga), albo biały-czarny (chorągiew), czyli jest to, jak sądzę, odpowiedź niezbyt pomocna. Przeglądając nieodzowną Wikipedię, niezłym punktem odniesienia wydaje mi się francuski samolot, ale tu tradycyjne pytanie brzmi: jak wiele byłoby zachodu z podobnym malowaniem, i jak bardzo czerwień uciekłaby w róż*?
I tak będzie wyglądał jak "róż gaciowy" - pamiętaj, że obrazy generowane przez gry komputerowe to nie zdjęcie w realu. Trochę lat w skinowaniu samolotów do gierek komputerowych już siedzę... jakieś 15? W takim Lock On-ie to połowa polskich graczy latała na "moich" MiG-29 z szachownicami pomalowanych indywidualnie (każda inna - bo u nas na MiG-ach nie było schematu... każdy był inny) jako maszyny z Mińska Mazowieckiego lub Malborka. Robiłem taki mod - Polish Air Force 2006.Helwetyk Romański pisze:Choć, w razie czego, przy eksporcie dobrej rozdzielczości można sobie z odcieniem czerwonego poradzić w ramach „postprodukcji” w Photoshopie.