A przy tym pewnie jakieś biznesiki na boku i sterowanie wielką polityką...Oswald Baskerville pisze: ↑28 kwie 2022, 20:19Taki jest zamiar. Zamknięte osiedle ze schodkami prosto na brzeg i na jachty. Imprezy co wieczór, drinki z palemka, alkohole w cenie średniej pensji robotnika portowego, rozmowy o tym, czy na skretarzyk lepiej nadaje się palisander czy wiąż oraz który makler srebrnoroskiej giełdy wciąga najwięcej koksu.Helwetyk Romański pisze: ↑28 kwie 2022, 19:26Widzę tu solidną gentryfikację. Jeszcze parę takich nazwisk i nie będzie wstydu tego adresu podawać…Oswald Baskerville pisze: ↑28 kwie 2022, 19:17No ja tu oddolnie też działam, Drogich Grunera i Bociana zachęciłem do objęcia domostw w stolicy (choć mają posiadłości również za miastem). Staram się również @Ignats ik Ruth zachęcić do zamieszkania na Zamurzu, ale trudno go złapać, chyba znowu śpi gdzieś za ciepłownią portu.
Prokuratoria nowobrzeska
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Prokuratoria nowobrzeska
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Prokuratoria nowobrzeska
No tutaj mi proszę lewactwa nie uruchamiać…Oswald Baskerville pisze: ↑28 kwie 2022, 20:19Taki jest zamiar. Zamknięte osiedle […].Helwetyk Romański pisze: ↑28 kwie 2022, 19:26Widzę tu solidną gentryfikację. Jeszcze parę takich nazwisk i nie będzie wstydu tego adresu podawać…Oswald Baskerville pisze: ↑28 kwie 2022, 19:17No ja tu oddolnie też działam, Drogich Grunera i Bociana zachęciłem do objęcia domostw w stolicy (choć mają posiadłości również za miastem). Staram się również @Ignats ik Ruth zachęcić do zamieszkania na Zamurzu, ale trudno go złapać, chyba znowu śpi gdzieś za ciepłownią portu.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Prokuratoria nowobrzeska
Napisałem "osiedle"? Miałem na myśli cały kwartał.Helwetyk Romański pisze: ↑29 kwie 2022, 10:37No tutaj mi proszę lewactwa nie uruchamiać…Oswald Baskerville pisze: ↑28 kwie 2022, 20:19Taki jest zamiar. Zamknięte osiedle […].Helwetyk Romański pisze: ↑28 kwie 2022, 19:26
Widzę tu solidną gentryfikację. Jeszcze parę takich nazwisk i nie będzie wstydu tego adresu podawać…
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Prokuratoria nowobrzeska
Ignats ik Ruth
30-310
úr Ástiš Hus
30-310
úr Ástiš Hus
úr Ástiš Hus, 29 kwietnia 2022 roku
Czcigodny Franklin Garamond
Palatium Namiestników
Stare Miasto 2
27-749 Nowy Brzeg
P O D A N I E
Zmolestowany przez mego v-syna, który się do mnie nie przyznaje (wrodził się bestia w tę swoją matkę, psicę z Baskervillów) zwracam się z serdeczną prośbą o przyznanie mi nieruchomości w dzielnicy grillowej emerytów na nowobrzeskim Zamurzu (nie mylić z Baridasem), konkretnie zaś nieruchomości objętej działką ewidencyjną oznaczoną adresem Zamurze 487, 27-749 Nowy Brzeg.
W miejscu rzeczonym zamieszkiwać planuję, gdy na grilla do miasta zjadę. W pozostałym czasie mogę wynajmować, a 49% zysków proponuję panu pełniącemu obowiązki klucznika sali obrad plenarnych Rady Miejskiej Nowego Brzegu, p. F. Garamondowi.
W miejscu rzeczonym zamieszkiwać planuję, gdy na grilla do miasta zjadę. W pozostałym czasie mogę wynajmować, a 49% zysków proponuję panu pełniącemu obowiązki klucznika sali obrad plenarnych Rady Miejskiej Nowego Brzegu, p. F. Garamondowi.
Prokuratoria nowobrzeska
Ja wiem, że wszyscy wiedzą, no ale zachowujmy jakieś pozory :D

Prokuratoria nowobrzeska
Jakaś nienormalna baba w S***acji tłumaczyła mi ostatnio, że jesteś własnym dziadem. O co chodzi?
Prokuratoria nowobrzeska
Ej, ale serio, czy teraz narracjujesz? Bo jedno i drugie jest prawdopodobne, więc się gubię :DIgnats ik Ruth pisze: ↑29 kwie 2022, 14:42Jakaś nienormalna baba w S***acji tłumaczyła mi ostatnio, że jesteś własnym dziadem. O co chodzi?
Gdyby to było jednak na serio, to musiałbym się zastanowić... Moim dziadem chyba bezpośrednio Avatar, więc nie wiem jak by to miało działać...

Prokuratoria nowobrzeska
Narracjuję.Oswald Baskerville pisze: ↑29 kwie 2022, 14:45Ej, ale serio, czy teraz narracjujesz?Ignats ik Ruth pisze: ↑29 kwie 2022, 14:42Jakaś nienormalna baba w S***acji tłumaczyła mi ostatnio, że jesteś własnym dziadem. O co chodzi?
Proponuję przemyśleć role ojca i syna w drzewie genealogicznym, a potem jeszcze raz przeczytać mój wniosek. XDDOswald Baskerville pisze: ↑29 kwie 2022, 14:45Gdyby to było jednak na serio, to musiałbym się zastanowić... Moim dziadem chyba bezpośrednio Avatar, więc nie wiem jak by to miało działać...
Prokuratoria nowobrzeska
Wyborne <3 Kiedy "zasynowiny"? xDIgnats ik Ruth pisze: ↑29 kwie 2022, 14:47Narracjuję.Oswald Baskerville pisze: ↑29 kwie 2022, 14:45Ej, ale serio, czy teraz narracjujesz?Ignats ik Ruth pisze: ↑29 kwie 2022, 14:42
Jakaś nienormalna baba w S***acji tłumaczyła mi ostatnio, że jesteś własnym dziadem. O co chodzi?
Proponuję przemyśleć role ojca i syna w drzewie genealogicznym, a potem jeszcze raz przeczytać mój wniosek. XDDOswald Baskerville pisze: ↑29 kwie 2022, 14:45Gdyby to było jednak na serio, to musiałbym się zastanowić... Moim dziadem chyba bezpośrednio Avatar, więc nie wiem jak by to miało działać...

Prokuratoria nowobrzeska
Idealnie!Ignats ik Ruth pisze: ↑29 kwie 2022, 14:56Proponuję na pierwszym grillu po przyznaniu mi tej daczy. :D
Swoją drogą, jak dobrze, że czasy i miejsce się zmieniły. W Sarmacji już by nam grozili palcem za spamowanie.