A Kuratorium chciało po dobroci...Ignats ik Ruth pisze: ↑05 maja 2022, 14:31[...] O, i jeszcze na marginesie — jak temat rodzi się przy okazji, to bonus za nowe dyskusje znika. Założyłem ten watek, a dostałem tylko 5 ♇. :D
Wartość palatyna
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Wartość palatyna
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Wartość palatyna
Kuratorium jest barbarąnowak, ot co! ;)
? :DOswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 14:37Powód: Dodano kropkę pod ostatnim zdaniem. Testujemy funkcje forum. Pozdrawiamy, Kuratorium Palatynatu Leocji.
Wartość palatyna
Rzucacie dziś nazwiskami, a ja nic nie rozumiem.
W ogóle to chciałem zauważyć, że wątek mamy tu ważny, a co wpis, to off-topic. Co ja mam z tym zrobić? Pokasować? xD

- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Wartość palatyna
To bardzo brzydkie określenie na kuratora, zaczerpnięte z Krakowa. Przepraszam, trochę się rozpędziłem. ;p
Tak się robi pe-ka-be, tak się robi palatyny. (I cyk, już wypowiedź pasuje do tematu).Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 14:40W ogóle to chciałem zauważyć, że wątek mamy tu ważny, a co wpis, to off-topic.
Nie bądźcie S***atą...
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Wartość palatyna
Ja o Leocję bez off-topiców nie walczyłem.Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 14:40W ogóle to chciałem zauważyć, że wątek mamy tu ważny, a co wpis, to off-topic. Co ja mam z tym zrobić? Pokasować? xD
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Aleksander • Stempel
- Obywatel
Wartość palatyna
Ja zgłaszam opozycję wobec wydzielenia tematu. Dlaczego? Bo jestem, na miła Mancalaga, u siebie! 😂
(-) Aleksander, r.s.
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Wartość palatyna
Dziwne ceny w tej Leocji... samochody po 50 ♇, stadiony po 10000 ♇, a jarmuż po 6 ♇/kg
Wartość palatyna
Kuratorium Palatynatu Leocji dziękuje za obywatelską postawę.Aleksander pisze: ↑05 maja 2022, 14:49Ja zgłaszam opozycję wobec wydzielenia tematu. Dlaczego? Bo jestem, na miła Mancalaga, u siebie! 😂
Kuratorium informuje, że wydzieliło wątek nie w celu porządkowym, a w celu pielęgnacyjnym. Zamiarem Kuratorium nie było ukrócenie off-topicu, a awansowanie go do rangi pełnoprawnego topicu oraz przesadzenie na bardziej podatny grunt. Kuratorium pragnie zauważyć, że temat kwitnie zajebiście.
Kuratorium Palatynatu Leocji dziękuje za obywatelską postawę.

- Aleksander • Stempel
- Obywatel
Wartość palatyna
Tak nawiasem mówiąc, to jest piękne określenie. To nie cenzura, to pielęgnacja.

Wartość palatyna
Hmmm... Stadion ŁKS za niedługo otworzą (otworzyli?), kosztował 120 000 000 zł, czyli (z pominięciem walut) 12 000 razy więcej od wyceny stadionu Wilków. Średnia cena nowego auta osobowego w Polsce to 130 000 zł, więc 2600 razy więcej niż podana przez Czcigodnego cena w Leocji. Przyjmując konserwatywnie ten drugi przelicznik, jarmuż w realu powinien kosztować 0,0023076923 zł. Drogi jarmurz mamy w Leocji.Franklin Garamond pisze: ↑05 maja 2022, 14:52Dziwne ceny w tej Leocji... samochody po 50 ♇, stadiony po 10000 ♇, a jarmuż po 6 ♇/kg