Stoję na podobnym stanowisku. W dodatku ten dżersej, czy jak zwą ten polówkowy materiał, lepiej znosi haft.
Czarne polówki z herbem reprezentacji Leocji i widzimy się na zjeździe :)
Stoję na podobnym stanowisku. W dodatku ten dżersej, czy jak zwą ten polówkowy materiał, lepiej znosi haft.

Ta Fabryka Haftu wygląda super, na pewno kilka naszywek lub haftów na koszulkach dałoby się u nich zrobić. Kusząca propozycja :)Anastasia Windsachen pisze: ↑05 maja 2022, 17:06Co do koszulek - myślę, że tutaj po prostu najpierw musimy zebrać grupę zainteresowanych i gdy dopiero ona się zbierze to podejmować jakąś decyzję, często przecież ceny lecą w dół, jak zamówienie jest większe. Moja szybko znaleziona propozycja odnośnie haftów itd - http://fabrykahaftu.com.pl/cennik-haftu ... owego.html Ceny nie wydają się być przesadzone. Poszukam też skąd miałam prywatnie kiedyś zamawiane koszulki (liczba ja wiem? 5 lub mniej, problem jedynie, że to nadruk, który widzę po intensywnym noszeniu czyt. częste pranie, zaczyna się zdrapywać.).
Co do takich pocztówek - podzielam zdanie, że miło byłoby przytulić taką z okazji rocznicy Leocji. Swoją drogą chodził i dalej chodzi mi pomysł to w kontekście KS by zrobić pełnowymiarowy czy może mniejszy jakiś medal. Taka pamiątka. Zastanawia mnie, ile by kosztowałoby coś takiego i czy dałoby się np. oprócz otrzymania w formie wirtualnej, niezbyt namacalnej taki Krzyż za Zasługi dla Wielkości Leocji realnie... Luźna myśl oczywiście.
A kubek czy długopis, pin... A może znaczek pocztowy? Serię kilku znaczków pocztowych? Doprawdy luźne propozycje, ale temat ciekawy. Wszak za granicą to często norma.

Osobiście za polo nie przepadam, ale — gdybyśmy zamawiali u tego producenta — nic przecież nie stoi na przeszkodzie temu, żeby zamówić i jedno, i drugie.Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 16:45Stoję na podobnym stanowisku. W dodatku ten dżersej, czy jak zwą ten polówkowy materiał, lepiej znosi haft.
A to tak…Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 16:45Czarne polówki z herbem reprezentacji Leocji i widzimy się na zjeździe :)
Na ile mi się wydaje, to już, niestety, drogie rzeczy.Anastasia Windsachen pisze: ↑05 maja 2022, 17:06Swoją drogą chodził i dalej chodzi mi pomysł to w kontekście KS by zrobić pełnowymiarowy czy może mniejszy jakiś medal.
Jeżeli chodzi o znaczek pocztowy, zostawię tutaj ten odsyłacz. Cena nie wydaje się szczególnie przesadzona. Długopis, również, bardzo chętnie. W przedmiocie przypinek ciekawe, czy da się elegancko zmienić barwę jednego z pasów…Anastasia Windsachen pisze: ↑05 maja 2022, 17:06A kubek czy długopis, pin... A może znaczek pocztowy? Serię kilku znaczków pocztowych? Doprawdy luźne propozycje, ale temat ciekawy. Wszak za granicą to często norma.
Niemożliwe, Poczta Polska ma coś takiego? Tym bardziej warto pomyśleć!Helwetyk Romański pisze: ↑05 maja 2022, 17:25Jeżeli chodzi o znaczek pocztowy, zostawię tutaj ten odsyłacz. Cena nie wydaje się szczególnie przesadzona. Długopis, również, bardzo chętnie. W przedmiocie przypinek ciekawe, czy da się elegancko zmienić barwę jednego z pasów…
Nawet nie Rossmann, a zwykłe studio fotograficzne, które od ręki robi na wielu rodzajach papieru odbitki zdjęć itd. Tutaj podobnie - więcej zamówień = mniejsza cena. Przynajmniej u większości. Chociaż warto porozglądać się za tanimi możliwościami skombinowania pocztówek. Lub zamiast patrzyć pod hasło "pocztówka", wystarczy udać się do drukarki, która nam trzaśnie dwustronny druk na nadającym się do zadania papierze...Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 17:20Co do pocztówek, to widziałem gdzieś nawet ofertę, że w jednym zamówieniu można poprosić o kilka wzorów (czyli np. 50 pocztówek, 5 wzorów po 10 sztuk). Tu jest duże pole do popisu, bo na upartego można drukować zdjęcia w Rossmannie i używać jako pocztówek, co chyba byłoby tańsze (niecała złotówka za zdjęcie), niż zamówienie druku pocztówek (kilka złotych za sztukę).

Oj tak pamiątkowa przypinka albo moneta to by było coś.Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 15:36Po raz kolejny naszła mnie dziś myśl, że zajebiście byłoby mieć jakiś unikatowy drobiazg, gadżet, suwenir nacechowany mikronacyjnie i musiałem tę myśl w końcu puścić na forum.
Herr Gruner praktykuje wyborne statuetki dla zwycięzców RMAW, więc precedens istnieje. Co myślicie o ewentualnych zrzutkach na zamówienie jakichś limitowanych gadżetów? Jakie gadżety uważacie za fajne? Przypinki? Naszywki? Numizmaty?

Pokaż piny! Co masz ciekawego? :)Ludwik Tomović pisze: ↑05 maja 2022, 18:45Koszulki reprezentacji mirkoświatowych by były spoko xD
A tak to ja piny kolekcjonuję, więc też bym przygarnął chętnie