Helwetyk Romański pisze: ↑22 wrz 2022, 12:12…konkretnie, wszystkie wiadomości zamieszczone od środy, 21 września 2022 roku, g. 03.16, w tym wszystkie prywatne wiadomości.
Serdecznie przepraszam. Byłem święcie przekonany, że wiem, co robię.

Helwetyk Romański pisze: ↑22 wrz 2022, 12:12…konkretnie, wszystkie wiadomości zamieszczone od środy, 21 września 2022 roku, g. 03.16, w tym wszystkie prywatne wiadomości.

Niech Ginie Żyje Zbrodniczy Reżim!Helwetyk Romański pisze: ↑22 wrz 2022, 12:12…konkretnie, wszystkie wiadomości zamieszczone od środy, 21 września 2022 roku, g. 03.16, w tym wszystkie prywatne wiadomości.
A skąd, z palca usunąłem dane za brakujący dzień…Joahim von Ribertrop pisze: ↑22 wrz 2022, 20:51(Ale widzę, że ISM mądry skurczybyk nawet to zliczył. Chyba że Wrogowie Reżimu dokonali Zamachu Papierosowego przed północą dziesięć, to wtedy jednak niemądry.)
No to przynajmniej już potwierdzone info, że jak się skasuje po liczeniu IeSeMowym, to zostawia, czyli wtedy Słynne I Starożytne rozbieżności "liczenie metodą chałupniczą - liczenie IeSeMów" da się uzasadnić.Helwetyk Romański pisze: ↑23 wrz 2022, 7:52A skąd, z palca usunąłem dane za brakujący dzień…Joahim von Ribertrop pisze: ↑22 wrz 2022, 20:51(Ale widzę, że ISM mądry skurczybyk nawet to zliczył. Chyba że Wrogowie Reżimu dokonali Zamachu Papierosowego przed północą dziesięć, to wtedy jednak niemądry.)
Czy ja wiem, czy słynne? Pierwsze słyszę! :D Czy przypadkiem do tego nie dochodzi tylko w bananowych jojonacjach? xDJoahim von Ribertrop pisze: ↑23 wrz 2022, 15:28(...) wtedy Słynne I Starożytne rozbieżności "liczenie metodą chałupniczą - liczenie IeSeMów" da się uzasadnić.
Chuj wie, poza Lepszym Kontynentem nikt nie liczył ręcznie postów XDIgnats ik Ruth pisze: ↑23 wrz 2022, 23:06Czy ja wiem, czy słynne? Pierwsze słyszę! :D Czy przypadkiem do tego nie dochodzi tylko w bananowych jojonacjach? xDJoahim von Ribertrop pisze: ↑23 wrz 2022, 15:28(...) wtedy Słynne I Starożytne rozbieżności "liczenie metodą chałupniczą - liczenie IeSeMów" da się uzasadnić.
To podróbka lumeryjska się w ręce Kulegi Romańskiego dostała i dlatego był pożar. Lumeria 100 lat za...Aleksander pisze: ↑24 wrz 2022, 21:21Mówiłem, żeby wprowadzić w Leocji dreamlandzki patent z samogasnącymi papierosami.