Zjazd Mikronautów - Toruń 2023
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Tyle dobrze, jednak o Wandejczyków się trzeba troszczyć, nowych nie produkują
Piwski Sroczyński
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
- Alfred Fabian von Tehen-Dżek • Stempel
- Przybysz
Wnętrze było dobre, ale bułki nie polecam. Nie wiem co mnie podkusiło, ale pieczywo kebabowe to mają fatalne. Następnym razem też wezmę kebaba w tortilli jak na mikronautę przystało.14:48 Zupełnie niezły kebab. Kusi, by jeść częściej, ale raczej nie w takiej formie, jak zamawiali niektorzy. Tortilla pasuje mi idealnie.
Jestem idealnym kandydatem, tylko poważne oferty.Orjon Surma pisze: ↑07 sie 2023, 11:181. grubasem, gejem i prawnikiem (bo ktoś wyznał, że studiuje prawo),Orjon Surma pisze: ↑07 sie 2023, 10:3721:55 Kim musi być statystyczny Lumeryjczyk? Tylko złe odpowiedzi!
Mikołaj Torped
besositos
besositos
- Joahim von Ribertrop • Stempel
- Przybysz
Zaczynam się obawiać co wyście tam w Stanie Wyższej Świadomości mogliście wykartografić...
- Helwetyk Romański • Stempel
Będą nowe wyspy (wyspa?), ale uspokajam — nie dostaniecie apopleksji.Joahim von Ribertrop pisze: ↑07 sie 2023, 14:11Zaczynam się obawiać co wyście tam w Stanie Wyższej Świadomości mogliście wykartografić...
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Przybysz
Mutter Prokrastinatia...Helwetyk Romański pisze: ↑07 sie 2023, 14:12Będą nowe wyspy (wyspa?)Joahim von Ribertrop pisze: ↑07 sie 2023, 14:11Zaczynam się obawiać co wyście tam w Stanie Wyższej Świadomości mogliście wykartografić...
No dobra, żeby się Wieżyczki (ani nikt inny) nie burzyły że jestem hipokrytą:
VIK informuje, że jest wkurwiony. Na poważnie, nie możecie sobie czegoś skolonizować tylko musicie usypywać?! Czy wy macie w ogóle Rozum I Godność Człowieka?! Wy wiecie ile to roboty jest, ile ja to mierzyć i rysować muszę?! No ja pierdolę.
No przecież piszę, że nie dostaniecie apopleksji! Tym się zajmą najlepsi specjaliści, dostaniecie wszystko ogarnięte zgodnie ze sztuką. (Serio serio).Joahim von Ribertrop pisze: ↑07 sie 2023, 14:14Mutter Prokrastinatia...Helwetyk Romański pisze: ↑07 sie 2023, 14:12Będą nowe wyspy (wyspa?)Joahim von Ribertrop pisze: ↑07 sie 2023, 14:11Zaczynam się obawiać co wyście tam w Stanie Wyższej Świadomości mogliście wykartografić...
No dobra, żeby się Wieżyczki (ani nikt inny) nie burzyły że jestem hipokrytą:VIK informuje, że jest wkurwiony. Na poważnie, nie możecie sobie czegoś skolonizować tylko musicie usypywać?! Czy wy macie w ogóle Rozum I Godność Człowieka?! Wy wiecie ile to roboty jest, ile ja to mierzyć i rysować muszę?! No ja pierdolę.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Przybysz
Już pomijając fakt, że r y s o w a n i e jest działające wybitnie na nerwy (Morenika khy khy Morenika) to chodzi o to, że w ogóle sam fakt usypywania pikseli jest... No wiadomo. Zresztą nie po to czasem odkopano Hiperboreę, Centrazję i Ijuż żeby nie trzeba było usypywać...?Helwetyk Romański pisze: ↑07 sie 2023, 14:16No przecież piszę, że nie dostaniecie apopleksji! Tym się zajmą najlepsi specjaliści, dostaniecie wszystko ogarnięte zgodnie ze sztuką. (Serio serio).
Nic więcej nie napiszę, bo nie czuję się należycie umocowany, ale — dostaniecie gotowy kształt do w k l e j e n i a , a w tym przypadku „się nie da” skorzystać z istniejących kontynentów z uwagi na status quo. Ja się z Wami co do zasady zgadzam…Joahim von Ribertrop pisze: ↑07 sie 2023, 14:20Już pomijając fakt, że r y s o w a n i e jest działające wybitnie na nerwy (Morenika khy khy Morenika) to chodzi o to, że w ogóle sam fakt usypywania pikseli jest... No wiadomo. Zresztą nie po to czasem odkopano Hiperboreę, Centrazję i Ijuż żeby nie trzeba było usypywać...?Helwetyk Romański pisze: ↑07 sie 2023, 14:16No przecież piszę, że nie dostaniecie apopleksji! Tym się zajmą najlepsi specjaliści, dostaniecie wszystko ogarnięte zgodnie ze sztuką. (Serio serio).
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH