Ile się zmieściło, tyle dodałem.
Wzruszenie człowieka ogarnia na widok nowych pokoleń represjonujących Teutończyków. 🥰
Ile się zmieściło, tyle dodałem.
Wzruszenie człowieka ogarnia na widok nowych pokoleń represjonujących Teutończyków. 🥰
Zamknięte spiski powinny odbywać się w zamkniętym gronie! :DIzabela Trotylska pisze: ↑21 sie 2023, 21:49To nie było w kontrze, to miały być zamknięte spiski osób, które i tak się nie wybierały do Jasła!
B. bym chxial, ale zdazylem wypierniczyc z Bolzgi.Orjon Surma pisze: ↑23 sie 2023, 0:46@Ignats ik Ruth rozumiem, że skoro sercujesz, to przyjedziesz? :P
Bo to nie jest zaplanowany zjazd po prostu nas podsłuchano i okazało się, ze jednak każdy chce się bawić z teutonskim towarzystwem ;/Ignats ik Ruth pisze: ↑23 sie 2023, 0:45Kurła, jak możma tak z małym wyprzedzeniem. Gd,ybym tylko nie przebywał na morzu, przybyłbym!
Jako Teutończyk nie jestem zdziwiony. xd No, ale wpadłbym chętnie, jeśli będą następne okazje!Joanna Izabela pisze: ↑23 sie 2023, 9:45Bo to nie jest zaplanowany zjazd po prostu nas podsłuchano i okazało się, ze jednak każdy chce się bawić z teutonskim towarzystwem ;/Ignats ik Ruth pisze: ↑23 sie 2023, 0:45Kurła, jak możma tak z małym wyprzedzeniem. Gd,ybym tylko nie przebywał na morzu, przybyłbym!