[ISM] Skrypt integracyjny

Administracja międzynarodowych systemów informatycznych

Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Helwetyk Romański Stempel
Namiestnik Palatynatu Leocji

Leocki Instytut Statystyk Międzynarodowych

Post autor: Helwetyk Romański »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

Polecam się. 🍻
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH

Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.

IGNATS IK RUTH

Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk​@​gmail.com
Awatar użytkownika
Orjon Surma Stempel
Dyspozytor Palatynatu Leocji

Post autor: Orjon Surma »

Razem z tym postem mamy już 1647 postów w ciągu tego miesiąca. To najlepszy wynik od października zeszłego roku (1383 posty). Do szczytów z listopada i grudnia (2845 i 2556) dość sporo nam brakuje i wątpię, aby w ciągu tych pozostałych 7 dni udało się aż tyle nastukać, ale wynik majowy (2113) chyba jest w zasięgu...
Awatar użytkownika
Oswald Baskerville Stempel
Kurator Palatynatu Leocji

Post autor: Oswald Baskerville »

Orjon Surma pisze:
25 sie 2023, 8:56
Razem z tym postem mamy już 1647 postów w ciągu tego miesiąca. To najlepszy wynik od października zeszłego roku (1383 posty). Do szczytów z listopada i grudnia (2845 i 2556) dość sporo nam brakuje i wątpię, aby w ciągu tych pozostałych 7 dni udało się aż tyle nastukać, ale wynik majowy (2113) chyba jest w zasięgu...
Czy ja dobrze rozumiem, że bieżący sierpień będzie czwartym najlepszym miesiącem w historii Leocji pod względem liczby postów?
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Orjon Surma Stempel
Dyspozytor Palatynatu Leocji

Post autor: Orjon Surma »

Nie. Najlepszy w ogóle był styczeń 2021 (2982), potem listopad 2022 (2845), grudzień 2022 (2556), grudzień 2021 (2326), styczeń 2022 (2243), listopad 2021 (2167), maj 2022 (2113), grudzień 2020 (1679), listopad 2020 (1668). Zatem na razie dziesiątym, jest duża szansa, że ósmym co najmniej.
Awatar użytkownika

Orjon Surma pisze:
25 sie 2023, 8:56
Brakuje 479 wiadomości, mamy siedem dni — łącznie z dzisiaj. Potrzeba 69 wiadomości dziennie. I wszystko super, wszystko pięknie, aż do momentu, gdy na horyzoncie pojawia się zbrodnia poznańska. Wyłączając z równania dwa dni, daje to już 95 wiadomości dziennie. Wykonalne, ale nie bez starań.

Do okrągłych 2000 brakuje 366 wiadomości, co podzielone na pięć dni daje 73 wiadomości dziennie. Uznałbym to całkowicie satysfakcjonujący sukces.
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Dyniowy Padawan

IGNATS IK RUTH

Awatar użytkownika
Sheldon Anszlus Robingren Stempel

Post autor: Sheldon Anszlus Robingren »

Czy Leocki Instytut Statystyk Międzynarodowych ma w planach zbieranie informacji, na temat ilości obywateli w danych krajach? Myślę, że byłby to ciekawy wykres, do przedstawienia, w jakich mikronacjach działa najwięcej obywateli. Marzy mi się zobaczyć wykres w skali roku, w różnych mikronacjach, jak zmieniała się populacja (żeby nie mówić wprost, że się zmniejszała).
Obrazek
Awatar użytkownika
Karolina von Lichtenstein Stempel
Obywatel honorowy

Post autor: Karolina von Lichtenstein »

Orjon Surma pisze:
25 sie 2023, 9:07
Nie. Najlepszy w ogóle był styczeń 2021 (2982), potem listopad 2022 (2845), grudzień 2022 (2556), grudzień 2021 (2326), styczeń 2022 (2243), listopad 2021 (2167), maj 2022 (2113), grudzień 2020 (1679), listopad 2020 (1668). Zatem na razie dziesiątym, jest duża szansa, że ósmym co najmniej.
Ja tu widzę same daty. Tu musi być jakiś ukryty przekaz.
(—) Karolina von Lichtenstein-Roumaine

Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Awatar użytkownika
Ignats ik Ruth Stempel
Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji

Post autor: Ignats ik Ruth »

Orjon Surma pisze:
25 sie 2023, 9:07
Piękna amplifikacja siły okresów późnojesiennego i wczesnozimowego.
Helwetyk Romański pisze:
25 sie 2023, 10:30
Brakuje 479 wiadomości, mamy siedem dni — łącznie z dzisiaj. Potrzeba 69 wiadomości dziennie. I wszystko super, wszystko pięknie, aż do momentu, gdy na horyzoncie pojawia się zbrodnia poznańska. Wyłączając z równania dwa dni, daje to już 95 wiadomości dziennie. Wykonalne, ale nie bez starań.

Do okrągłych 2000 brakuje 366 wiadomości, co podzielone na pięć dni daje 73 wiadomości dziennie. Uznałbym to całkowicie satysfakcjonujący sukces.
A ja myślę, że to już by była fabryka sraczki. xD
Sheldon Anszlus Lovelace pisze:
28 sie 2023, 19:02
Czy Leocki Instytut Statystyk Międzynarodowych ma w planach zbieranie informacji, na temat ilości obywateli w danych krajach? Myślę, że byłby to ciekawy wykres, do przedstawienia, w jakich mikronacjach działa najwięcej obywateli. Marzy mi się zobaczyć wykres w skali roku, w różnych mikronacjach, jak zmieniała się populacja (żeby nie mówić wprost, że się zmniejszała).
Niby spoko, ale jednak liczenie populacji przez kryterium obywatelstwa jest nieco kulawe. Można się gdzieś dobrze bawić bez paszportu. ;)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
(—) Ignats Urban ik Ruth
Lᴇᴏᴄᴋᴀ Pᴀʀᴛɪᴀ Fᴀsᴢʏsᴛóᴡ Jᴇ̨ᴢʏᴋᴏᴡʏᴄʜ
Awatar użytkownika

Odruchowo chciałem napisać, że nie i na tym zakończyć temat. W zasadzie jednak wszystkie silniki w ten czy inny sposób pozwalają na przypisanie obywateli do grup względnie rang (nie wiem tylko, czy Winkulia to praktykuje, które to pytanie kieruję do @Alfred Fabian von Tehen-Dżek). Zestawienie liczby obywateli jakkolwiek aktywnych na forum danego dnia — domniemywam, że o tym tutaj rozmawiamy — nie powinno być przesadnie skomplikowane.

Z tym wprowadzeniem, dla 13 forów na silniku phpBB i forum lumeryjskiego, mógłbym napisać integrację. Integrację dla czterech forów na silniku myBB oraz jednego forum (dwóch krajów) na silniku IPS integrację musiałby napisać ktoś inny. Potrzebny byłby też ktoś, kto wziąłby na siebie skuteczne doprowadzenie do integracji Austro-Węgier, Magnifikatu, RON i Skarlandu — tu spodziewałbym się problemów natury administracyjnej.

Ignats ik Ruth pisze:
28 sie 2023, 19:51
Helwetyk Romański pisze:
Znaczy się, działamy? 😜 Na tu i teraz, do końca miesiąca, brakuje 144 wiadomości.
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Dyniowy Padawan

IGNATS IK RUTH

Awatar użytkownika
Ignats ik Ruth Stempel
Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji

Post autor: Ignats ik Ruth »

Helwetyk Romański pisze:
28 sie 2023, 19:54
Ignats ik Ruth pisze:
28 sie 2023, 19:51
Helwetyk Romański pisze:
Znaczy się, działamy? 😜 Na tu i teraz, do końca miesiąca, brakuje 144 wiadomości.
Bandyta dopisał, jak już dąłem lajka. Uważajcie na niego.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
(—) Ignats Urban ik Ruth
Lᴇᴏᴄᴋᴀ Pᴀʀᴛɪᴀ Fᴀsᴢʏsᴛóᴡ Jᴇ̨ᴢʏᴋᴏᴡʏᴄʜ
Awatar użytkownika
Sheldon Anszlus Robingren Stempel

Post autor: Sheldon Anszlus Robingren »

Helwetyk Romański pisze:
28 sie 2023, 19:54
Odruchowo chciałem napisać, że nie i na tym zakończyć temat. W zasadzie jednak wszystkie silniki w ten czy inny sposób pozwalają na przypisanie obywateli do grup względnie rang (nie wiem tylko, czy Winkulia to praktykuje, które to pytanie kieruję do @Alfred Fabian von Tehen-Dżek). Zestawienie liczby obywateli jakkolwiek aktywnych na forum danego dnia — domniemywam, że o tym tutaj rozmawiamy — nie powinno być przesadnie skomplikowane.

Z tym wprowadzeniem, dla 13 forów na silniku phpBB i forum lumeryjskiego, mógłbym napisać integrację. Integrację dla czterech forów na silniku myBB oraz jednego forum (dwóch krajów) na silniku IPS integrację musiałby napisać ktoś inny. Potrzebny byłby też ktoś, kto wziąłby na siebie skuteczne doprowadzenie do integracji Austro-Węgier, Magnifikatu, RON i Skarlandu — tu spodziewałbym się problemów natury administracyjnej.
Dokładnie chodzi mi o zbieranie informacji o liczebności danej grupy i id użytkowników, można by było wtedy w stemplu wyświetlać listę aktualnych obywatelstw.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Rozwoju Łączności Międzynarodowej”