Obecnie takich trudności nie mamy, więc tutaj na spokojnie.Helwetyk Romański pisze: ↑28 sie 2023, 23:27Tak, to mam na myśli. Przyznam, że założyłem, że z tym właśnie mógłby być problem po linii dotychczasowych trudności z uzyskaniem dostępu do FTP-a.Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑28 sie 2023, 21:37RACZEJ takiego problemu by nie było, o ile chodziłoby o wgranie pliku ze skryptem.Helwetyk Romański pisze: ↑28 sie 2023, 19:54Potrzebny byłby też ktoś, kto wziąłby na siebie skuteczne doprowadzenie do integracji Austro-Węgier, Magnifikatu, RON i Skarlandu — tu spodziewałbym się problemów natury administracyjnej.
Chodzi mi o to, że skoro padł pomysł prowadzenia statystyk liczby obywateli, to czy nie wystarczyłoby zrobić wykresów aktywnych w danym okresie osób?Odpowiedziałbym, że takie już mamy w ISM, więc pewnie mamy na myśli różne rzeczy…? 🤔Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑28 sie 2023, 21:37Ale zwracam się z pytaniem czy nie dość interesujące byłyby statystyki aktywnych użytkowników, nie tyle obywateli?
Chyba że zależy rzeczywiście na formalnej liczbie obywateli, a nie tylko liczbie tych co napisali w danym czasie post.