Ono po prostu jest mocno leockie 🖤🤍❤️Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑03 wrz 2023, 21:03Zainspirowało nas Twojej stoisko na FOTach w Sarmacji. 🖤🤍❤️
GMERK – wtyczek nigdy za wiele
- Piotr Romanow • Stempel
Synu, Ty skończ chociaż ten projekt. Trzeba pokończyć wszystko. :P
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Hospodar Dehreiny Wschodniej
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Włączone bezboleśnie w Leocji. Dziękuję! 🖤🤍❤️Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑03 wrz 2023, 20:36Może nie gmerk, ale w ZKRR, można zobaczyć jak wyglądają odnośniki do profilu stempla, po nazwie użytkownika, w postach.
Co oznacza opcja „Pobierz nowe wartości ze Stempla”, kiedy należy z niej korzystać?
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Uznałem, że nie ma sensu odpytywać codziennie stempla o nowe weryfikację, bo są one rzadko. Gdy zweryfikujesz kogoś nowego w stemplu, to wtedy w panelu klikasz pobierz nowe dane. Wtedy pobiera na nowo wszystkich, którzy mają zweryfikowane profile. Jest to najbardziej optymalne rozwiązanie moim zdaniem.Helwetyk Romański pisze: ↑04 wrz 2023, 22:16Włączone bezboleśnie w Leocji. Dziękuję! 🖤🤍❤️Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑03 wrz 2023, 20:36Może nie gmerk, ale w ZKRR, można zobaczyć jak wyglądają odnośniki do profilu stempla, po nazwie użytkownika, w postach.
Co oznacza opcja „Pobierz nowe wartości ze Stempla”, kiedy należy z niej korzystać?
OK. Raczej do zapamiętania!Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑04 wrz 2023, 23:00Gdy zweryfikujesz kogoś nowego w stemplu, to wtedy w panelu klikasz pobierz nowe dane. Wtedy pobiera na nowo wszystkich, którzy mają zweryfikowane profile. Jest to najbardziej optymalne rozwiązanie moim zdaniem.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Znakomite!Helwetyk Romański pisze: ↑04 wrz 2023, 22:16Włączone bezboleśnie w Leocji. Dziękuję! 🖤🤍❤️Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑03 wrz 2023, 20:36Może nie gmerk, ale w ZKRR, można zobaczyć jak wyglądają odnośniki do profilu stempla, po nazwie użytkownika, w postach.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

Ja to widzę tak, że jak ktoś się zweryfikuje i zobaczy, że nie ma odnośnika przy jego profilu to się sam upomni :DHelwetyk Romański pisze: ↑04 wrz 2023, 23:06OK. Raczej do zapamiętania!Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑04 wrz 2023, 23:00Gdy zweryfikujesz kogoś nowego w stemplu, to wtedy w panelu klikasz pobierz nowe dane. Wtedy pobiera na nowo wszystkich, którzy mają zweryfikowane profile. Jest to najbardziej optymalne rozwiązanie moim zdaniem.
Moja wiara w ludzkość jest mniejsza… W zasadzie to najchętniej bym sobie napisał skrypt, który wpiąłbym do crona. Jeżeli dobrze widzę, interesuje mnie tylko tabela phpbb_stempel?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑04 wrz 2023, 23:25Ja to widzę tak, że jak ktoś się zweryfikuje i zobaczy, że nie ma odnośnika przy jego profilu to się sam upomni :DHelwetyk Romański pisze: ↑04 wrz 2023, 23:06OK. Raczej do zapamiętania!Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑04 wrz 2023, 23:00Gdy zweryfikujesz kogoś nowego w stemplu, to wtedy w panelu klikasz pobierz nowe dane. Wtedy pobiera na nowo wszystkich, którzy mają zweryfikowane profile. Jest to najbardziej optymalne rozwiązanie moim zdaniem.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Dokładnie, tam są przechowywane wartości.Helwetyk Romański pisze: ↑04 wrz 2023, 23:29Moja wiara w ludzkość jest mniejsza… W zasadzie to najchętniej bym sobie napisał skrypt, który wpiąłbym do crona. Jeżeli dobrze widzę, interesuje mnie tylko tabela phpbb_stempel?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑04 wrz 2023, 23:25Ja to widzę tak, że jak ktoś się zweryfikuje i zobaczy, że nie ma odnośnika przy jego profilu to się sam upomni :DHelwetyk Romański pisze: ↑04 wrz 2023, 23:06OK. Raczej do zapamiętania!Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑04 wrz 2023, 23:00Gdy zweryfikujesz kogoś nowego w stemplu, to wtedy w panelu klikasz pobierz nowe dane. Wtedy pobiera na nowo wszystkich, którzy mają zweryfikowane profile. Jest to najbardziej optymalne rozwiązanie moim zdaniem.
Można się pokusić zrobić, cron ze strony rozszerzenia, ale nigdy tego nie robiłem, więc musiałbym zrobić jakieś poszukiwania.
Pytanie, czy nie prościej przepisać funkcję odpowiadającą za aktualizację do „czystego” PHP i taki plik wrzucić do crona. Teoretycznie to dublowanie kodu, ale w praktyce — rezultat identyczny, a nakład pracy zauważalnie mniejszy.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑04 wrz 2023, 23:43Dokładnie, tam są przechowywane wartości.Helwetyk Romański pisze: ↑04 wrz 2023, 23:29Moja wiara w ludzkość jest mniejsza… W zasadzie to najchętniej bym sobie napisał skrypt, który wpiąłbym do crona. Jeżeli dobrze widzę, interesuje mnie tylko tabela phpbb_stempel?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑04 wrz 2023, 23:25Ja to widzę tak, że jak ktoś się zweryfikuje i zobaczy, że nie ma odnośnika przy jego profilu to się sam upomni :DHelwetyk Romański pisze: ↑04 wrz 2023, 23:06OK. Raczej do zapamiętania!Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑04 wrz 2023, 23:00Gdy zweryfikujesz kogoś nowego w stemplu, to wtedy w panelu klikasz pobierz nowe dane. Wtedy pobiera na nowo wszystkich, którzy mają zweryfikowane profile. Jest to najbardziej optymalne rozwiązanie moim zdaniem.
Można się pokusić zrobić, cron ze strony rozszerzenia, ale nigdy tego nie robiłem, więc musiałbym zrobić jakieś poszukiwania.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Mój mózg mówi, że to nie jest perfekcyjne rozwiązanie, ale wiem, że jest najlepsze i najmniej czasochłonne. W sumie takie odświeżanie ręczne zostawiłem, ze względu na to, że za dużo czasu zajęło by bawienie się z cronem. A wiedziałem, że jak rozszerzenie wpadnie w Twoje ręce, to i tak sobie takiego crona zrobisz.Helwetyk Romański pisze: ↑04 wrz 2023, 23:46Pytanie, czy nie prościej przepisać funkcję odpowiadającą za aktualizację do „czystego” PHP i taki plik wrzucić do crona. Teoretycznie to dublowanie kodu, ale w praktyce — rezultat identyczny, a nakład pracy zauważalnie mniejszy.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑04 wrz 2023, 23:43Dokładnie, tam są przechowywane wartości.Helwetyk Romański pisze: ↑04 wrz 2023, 23:29Moja wiara w ludzkość jest mniejsza… W zasadzie to najchętniej bym sobie napisał skrypt, który wpiąłbym do crona. Jeżeli dobrze widzę, interesuje mnie tylko tabela phpbb_stempel?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑04 wrz 2023, 23:25Ja to widzę tak, że jak ktoś się zweryfikuje i zobaczy, że nie ma odnośnika przy jego profilu to się sam upomni :D