Pomysł to może i by był, ale czasu mało.Zachęta do działania będzie miała zgubny charakter dla podjętych przeze mnie inicjatyw w mikroświecie. :)Ronon Dex pisze: ↑02 sty 2021, 23:48A gdzie jest ten Twój "kawałek podłogi"? Może się coś na zachętę wymyśli... 😉Heinz-Werner Grüner pisze: ↑02 sty 2021, 23:02Ja nie mogę się coś zebrać w sobie z tym moim "kawałkiem podłogi". Potrzebuję zachęty. Ktoś, coś? :)
Jak mnie Czcigodni nie zabiorą mojej Zielonki, to od lutego coś fajnego wymyślimy...
Nie chciałbym działać na pół gwizdka, ale Pionier tak kusi...
Dokładnie tam...Helwetyk Romański pisze: ↑03 sty 2021, 1:21Zapewne z uwagi na późną porę (niedawno się obudziłem, pozdrawiam) mam durne pomysły, ale posiadłość na uboczu, immunitet dyplomatyczny… ciekawe, co mogłoby się znajdować w takim miejscu, ciekawe… ⚗️Heinz-Werner Grüner pisze: ↑02 sty 2021, 23:02Ja nie mogę się coś zebrać w sobie z tym moim "kawałkiem podłogi". Potrzebuję zachęty. Ktoś, coś? :)
Odpowiem za Jego Ekscelencję: 12661, HWG na mapie (południowy wschód wyspy).Ronon Dex pisze: ↑02 sty 2021, 23:48A gdzie jest ten Twój "kawałek podłogi"? Może się coś na zachętę wymyśli... 😉Heinz-Werner Grüner pisze: ↑02 sty 2021, 23:02Ja nie mogę się coś zebrać w sobie z tym moim "kawałkiem podłogi". Potrzebuję zachęty. Ktoś, coś? :)
Jesli chodzi o pomysł Czcigodnego, to jak najbardziej przedni pomysł!. Jak wyżej pisałem... dużo się dzieje i jak sam się wewnętrznie uspokoje i poukładam to biorę się za Zielonkę...