Możesz mi powiedzieć, który konkretnie fragment wypowiedzi "Bruno, wstawaj, zesrałeś się i śmierdzi..." to atak na KK?Bruno Petrowicz Catalan pisze: ↑01 mar 2021, 7:33Typowe dla ludzi. którzy nie maja nic ciekawego do powiedzenia. Pozostają ataki na Kościół Katolicki, wulgaryzmy i tego typu wypowiedzi. Żałosne.
„2 dni w Sztumie” [poza tematem]
- Jezus Ipanienko • Stempel
- Przybysz
- Kontakt:
„2 dni w Sztumie”
Ýezus İpanýenko, Krakozə Aútəz İßtrana Raß'señ
Jezus Ipanienko, Głowa Państwa Krakozji Stepowej
Jezus Ipanienko, Głowa Państwa Krakozji Stepowej
- Józef Wilhelm Potocki • Stempel
- Obywatel
- Kontakt:
„2 dni w Sztumie”
Sensem jest obrażanie innych? Rozumiem, że są osoby, które muszą psuć zabawę innym, no po prostu muszą być. A ak by był biały, tu już by nie był rasistowski? A co do pana preferencji, to mało mnie obchodzi z kim pan i kiedy.
Jak pies wyrazi zgodę, to można uprawiać z nim stosunek?

- Obywatel
- Kontakt:
- Obywatel
- Kontakt:
- Obywatel
- Kontakt:
„2 dni w Sztumie”
Nie. I co teraz? XDJózef Wilhelm Potocki pisze: ↑01 mar 2021, 15:05Niech obrazek zostanie usunięty i skończmy ten temat
- Obywatel
- Kontakt:
„2 dni w Sztumie”
No to załatwimy to w inny sposób.M2.r pisze: ↑01 mar 2021, 15:28Nie. I co teraz? XDJózef Wilhelm Potocki pisze: ↑01 mar 2021, 15:05Niech obrazek zostanie usunięty i skończmy ten temat
- Joahim von Ribertrop • Stempel
- Przybysz
„2 dni w Sztumie”
Niby jak? ,,Spotkamy się w somdzie"?Józef Wilhelm Potocki pisze: ↑01 mar 2021, 15:41No to załatwimy to w inny sposób.M2.r pisze: ↑01 mar 2021, 15:28Nie. I co teraz? XDJózef Wilhelm Potocki pisze: ↑01 mar 2021, 15:05Niech obrazek zostanie usunięty i skończmy ten temat
- Ametyst Faradobus • Stempel
- Przybysz
„2 dni w Sztumie”
Mi raz jeden gościu groził sądem i sztumem w mikronacjach. Miałem wtedy 14 lat i brałem to trochę na poważnie. xD Nawet wysłał mi mejla niby to od swojej adwokat.
PROCESOR DOKTÓR NAUK NET. MAGISTER
Ametyst z rodu Faradobusów
Urlopowany Król Hirschbergii i Weerlandu,
Ponownie Prezydent Republiki Bialeńskiej

Ametyst z rodu Faradobusów
Urlopowany Król Hirschbergii i Weerlandu,
Ponownie Prezydent Republiki Bialeńskiej

- Obywatel
- Kontakt:
„2 dni w Sztumie”
Na ostatecznym na pewno 😄. A jak, to się dowiecie na czasie.Joahim von Ribertrop pisze: ↑01 mar 2021, 16:15Niby jak? ,,Spotkamy się w somdzie"?
- Karol Medycejski • Stempel
- Przybysz
„2 dni w Sztumie”
Za garażami.Joahim von Ribertrop pisze: ↑01 mar 2021, 16:15Niby jak? ,,Spotkamy się w somdzie"?