Helwetyk Romański pisze: ↑25 lip 2023, 22:09
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑25 lip 2023, 21:00
I jakby mi jeszcze pozwolono umieścić taką siedzibę w rodzinnym Edelweiss, skoro my podobno jesteśmy Szwajcarią Mikroświata […].
To już wiadomo, który kraj z dwóch możliwych X mikroświata został Leocji. 😉
(I już nie spamuję w tym wątku).
DR Konga? :D
Niepokoi mnie to "wymaga stałego rozwoju". To w sumie fajne, może weszłoby do mikroświata na stałe, ale wiadomo jak to jest z tym stałym rozwojem - może być kłopot z utrzymaniem odpowiednio dużej grupy, by zabawa miała sens. Ale spróbujmy, pewnie, byłoby super, gdyby się przyjęło :)
@Oswald Baskerville no to nie pozostaje mi nic innego jak podlinkować. Ja tam byłbym w stanie regularnie organizować jakieś "mistrzostwa mikroświata w LA".
To naprawdę przednia gierka, ale po pierwsze pojawianie się konkurencji jest zależne od ilości "grania" i stąd moje wahanie czy się przypodoba. Fraficznie spoczko. Jeśli zaś chodzi o przystosowanie do mikro dla mnie akuratne. IO przecież nie zrobimy za tydzień więc będzie czas na przygotowanie się:
Pierwsze jest 100m, dalej skok w dal, oszczep, kula, 110m ppł a dalej trójskok, to już w ostateczności. Natomiast dalsze konkurencje to już chyba nie ma sensu. Dodałbym tylko tą sztafetę 3x100m bo to po pierwsze fajne, a po drugie pierwsza z dostępnych gierek.
Co do nowych symulatorów, to właśnie wciągające w tym (poza Summer od Accolade) co proponowałem jest ciągły rozwój i bicie rekordów życiowych. To naprawdę nakręca.
Wracając jednak do ustaleń "zrzutów ekranu", to z tego co się orientuje to w Winter na pewno dało się zapisywać fragmenty powtórek, ale nie wiem jak w Summer. No i jak rozliczać własnie athleticsmanię. Tu chyba nie będzie problemu bo zawsze
prt sc działa odpowiednio i jest na to sporo czasu na zapisanie dobrego wyniku.
Tak to wygląda:
Piotr vel Bocian pisze: ↑26 lip 2023, 13:02
Oswald Baskerville pisze: ↑26 lip 2023, 10:53
Skąd się wziął tutaj XpertEleven? Na czym miałaby polegać rywalizacja w tej grze - na dotychczasowych reprezentacjach państw w ramach MUP czy stworzeniu nowej ligi?
Tylko i wyłącznie dla bieżących reprezentacji w MUP. Sezon i IO można dopasować.
IO i tak pewnie w tydzień się nie skończy, a mozemy zagrać jeden wyjątkowy sezon raz na jakiś czas.
Tyle zbiorczo chyba było do mnie...