Przedsiębiorstwo handlowe DEXMOBIL
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
Szanowny Panie, czy posiada Pan pojazd układający tory, lub można takowy stworzyć?
Oferta typowo cywilna nie jest zbyt bogata... moje zakłady w Republice Bialeńskiej są nastawione głównie na pojazdy wojskowe, ale coś tam możemy zaproponować z oferty LisTruck (wydzielona z Ronon Arms do produkcji pojazdów samochodowych):
1/ Ciężarówka typu LT TRT-450CCL

Samochód ciężarowy średniej ładowności, który jest cywilną odmianą wojskowego samochodu ciężarowo-terenowego UVM-5-44 (pojazdy UVM-5-44 i UVM-5-66 są używane zarówno z Siłach Zbrojnych Republiki Bialeńskiej, a jak i w Gwardii Palatynatu Leocji, jak na razie tylko odmiany 3-osiowe).
W przypadku warunków Leocji zaletą jest napęd 4x4 i dość wysokie zawieszenie, co pozwala poruszać się dość swobodnie po drogach w terenie. Samochód ma silnik 4,5 l o mocy 120 kW (160 KM) i ładowność 4 tony na szosie i 3 tony w terenie.
Cena pojazdu w wersji z zamkniętym nadwoziem - 50♇
2/ Ciężarówka typu LT TR-500CCL

Samochód ciężarowy średniej ładowności - typowo szosowy (4x2), o ładowności 3,5 tony, ale o dobrych osiągach na drogach twardych i bardziej ekonomiczny w tym przypadku niż LT TRT-450CCL. Silnik 5 l o mocy 175 kW (240 KM).
Cena pojazdu w wersji z zamkniętym nadwoziem - 55♇
3/ Samochód dostawczy LT VAN-240CRF

Samochód dostawczy z nadwoziem typu izoterma. Niezbyt nowoczesny, ale stosunkowo prosty w obsłudze. Silnik 2,4 l o mocy 77 kW (105 KM), ładowność 1,1 t.
Cena pojazdu w wersji izoterma - 30♇
4/ Samochód dostawczy LT VAN-260CRF

Samochód dostawczy z nadwoziem typu izoterma. Nowocześniejszy od VAN-240. Silnik 2,6 l o mocy 92 kW (125 KM), ładowność 1,3 t.
Cena pojazdu w wersji izoterma - 35♇
5/ Samochód dostawczy LT VAN-300PV

Typowo szosowy samochód z nadwoziem typu furgon, dobrych osiągach. Ładowność do 2 tony, silnik 3 l o mocy 140 kW (190 KM).
Cena pojazdu w wersji furgon - 45♇
Pokombinuję czy i gdzie takowy znaleźć... troche jednak to zajmie.Samuel Radziwiłł pisze: ↑09 sty 2021, 18:03Szanowny Panie, czy posiada Pan pojazd układający tory, lub można takowy stworzyć?
Wizualizacji działki na razie brak, a więc pojazdy dostarczono "domyślnie", jak poprzednio...Helwetyk Romański pisze: ↑09 sty 2021, 17:36Uprzejmie poproszę o pakiet, z dostawą do Nowobrzeskiego Ośrodka Przemysłowego w Starej Hucie. Przelew zlecony.
- Bruno Petrowicz Catalan • Stempel
- Królestwo Santery
Planuję uruchomić przeprawę promową łączącą ląd z wyspą Utaria i w związku z tym mam pytanie.
Czy przedsiębiorstwo DEXMOBIL może dostarczyć niewielki prom samochodowy. Jeśli jest to niemożliwe pragnę zamówić barkę LCT-15 z dostawą na Upsalię.
Czy przedsiębiorstwo DEXMOBIL może dostarczyć niewielki prom samochodowy. Jeśli jest to niemożliwe pragnę zamówić barkę LCT-15 z dostawą na Upsalię.
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Na których sektorach umieścić przystanie?Bruno Petrowicz Catalan pisze: ↑10 sty 2021, 11:31Planuję uruchomić przeprawę promową łączącą ląd z wyspą Utaria i w związku z tym mam pytanie.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Maciej Gerwazy Lisewicz • Stempel
- Przybysz
To ja poproszę zestaw z dostawą do Borów Nowobrzeskich. Przelew już wysyłam.
Z góry dziękuję!
Maciej Gerwazy Lisewicz
Prezes LIS-BUDu oraz SpaceLeo
Prezes LIS-BUDu oraz SpaceLeo
Można dostarczyć LCT-15, chociaż moim zdaniem lepiej do zadań promu samochodowego nadaje się nieco większa LCU-20. Poza większa i wydodniejszą ładownią, ma zamknięta sterówkę oraz pomieszczenie dla przewożonych pasażerów w nadbudówce.Bruno Petrowicz Catalan pisze: ↑10 sty 2021, 11:31Planuję uruchomić przeprawę promową łączącą ląd z wyspą Utaria i w związku z tym mam pytanie.

Cena jednostki - 140 ♇
Ale pierwszemu klientowi mogę sprzedać "promocyjnie" za 120 ♇ czyli za taką samą ceną jak LCT-15.
- Królestwo Santery
Jestem pod wrażeniem i bez wahania składam zamówienie. Z góry dziękuje, należność niezwłocznie przesyłam.
- Królestwo Santery
Ekscelencjo, nie wiem jak to opisać by było prawidłowo, zatem przedstawię to tak:Helwetyk Romański pisze: ↑10 sty 2021, 11:46Na których sektorach umieścić przystanie?Bruno Petrowicz Catalan pisze: ↑10 sty 2021, 11:31Planuję uruchomić przeprawę promową łączącą ląd z wyspą Utaria i w związku z tym mam pytanie.

- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Wytyczyłem drogę nr 103 od Węzła Brunona (nazwa może ulec zmianie) do przystani na wyspie Leocji (proszę o nazwę lokacji, roboczo dałem „Przystań 3”) oraz drogę nr 104 od przystani na wyspie Utarii (proszę o nazwę lokacji, roboczo dałem „Przystań 4”) do południowego krańca wyspy (również proszę o nazwę lokacji).Bruno Petrowicz Catalan pisze: ↑10 sty 2021, 13:07Mam też prośbę by ująć w planach budowy dróg dojazd do przystani promowej wedle przedstawionej propozycji.

(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Królestwo Santery
Z tymi nazwami to ciężka sprawa, trudno coś wymyślić na poczekaniu. Przyjmijmy jednak że : „Przystań 3” to Półwysep Cybel, zaś przystań „Przystań 4” na wyspie Utarii to przystań Rybarg. Zaś droga nr 104 kończyć się będzie przy osadzie Draba.
Poproszę Ciężarówka typu LT TRT-450CCL
Przelew poszedł
Odbiór: Nowy Brzeg
Przelew poszedł
Odbiór: Nowy Brzeg